Skip to content Skip to footer
Medicover Szülészet nyílt nap

Nyílt nap a Medicover Szülészeten

Az eseményről

Szeretné megtekinteni Szülészetünket? Jöjjön el nyílt napunkra, és ismerjen meg minket!

A Medicover Szülészet nyílt napja lehetőséget biztosít a kismamák és kísérőjük számára, hogy meglátogassák szülészeti osztályunkat, megismerjék munkatársainkat, enyhítsék a szüléssel kapcsolatos félelmeiket, valamint választ kapjanak minden felmerülő kérdésükre, hogy a nagy napon bizalommal, ismerős légkörben hozhassák világra gyermeküket.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt 2023. április 28-án (pénteken) a Medicover Szülészet nyílt napján!

Tovább a Facebook eseményhez >>>

Program

Megnyitó, a Medicover egészségügyi szolgáltató, a szülészeti osztály, a szakmai csapat bemutatása

Hogyan készüljünk a szülésre a Medicover Szülészetén?

Séta a szülészeten (a helyiségek, folyamatok bemutatása)

Kérdezz-felelek

Helyszín

Medicover Szülészet

1134 Budapest, Váci út 29-31.
(Vision Towers irodaház)
5. emelet

Időpont

2023. április 28. (péntek)

Jelentkezés és regisztráció

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
A jelentkezéshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:

  Ilyenek voltak korábbi nyílt napjaink:

  Ezt mondták korábbi nyílt napjainkról:

  Boglárka

  „Nagyon hasznos volt a nyílt nap! Köszönjük szépen a lehetőséget!

  Számomra igazán szimpatikus mind az orvosi, mind a szülésznői hozzáállás a szüléshez. Örülök, hogy ilyen az irány. Érdekes lett volna esetleg egy csecsemőst is meghallgatni. De volt említve az ottani hozzáállás is. Amit köszönök!”

  Viktória

  „Nagyon köszönjük a nyìlt napot a Medicover csapatnak! Profi volt a szervezés, nagyra értékeltük, hogy megtekinthettük a szülészetet, illetve a szülésznői előadàs is rendkívül hasznos volt, minden kérdésünkre választ kaptunk. Így, első gyermekét váró párként igazán értékeltünk minden elhangzott információt és sokkal nyugodtabbak vagyunk a nagy nap közeledtével, hogy jó kezekben leszünk. Csak megerősítette a döntésünket a Medicover klinika mellett. 🙂”

  zita

  „Szuper nyílt nap volt, különösen tetszett a szülésznő prezentációja, minden fontos dologra kitért, ami első anyaként nagyon jó volt hallani. Örültem a lehetőségnek is, hogy körbejárhattuk az osztályt, így már ismerősebb lesz a terep 🙂 Megnyugodtam, jó kezekben leszünk a babával.”

  amanda

  „Számomra tökéletes volt minden. A csapat nagyon kedvesen és segítőkészen fogadott, minden hasznos információt átadtak és be is mutattak, illetve bármilyen kérdés volt örömmel válaszoltak. Minden mozdulatból látszik a profizmus és a kedvesség ami egy várandós kismamának igazi megnyugvást ad. Tetszett hogy a közölt információk tömörek és lényegretörőek voltak és még kép illusztrációk is voltak a prezentációkban. Minden személyzet azon igyekezett hogy mindenki a legkellemesebben érezze magát és ne távozzon megválaszolatlan kérdésekkel.”

  brigitta

  „Nagyon hálás vagyok a nyílt napért és a rengeteg információért. A férjemmel nagyon meg voltunk elégedve az előadásokkal és a látottakkal is.”

  Barbara

  „Egyáltalán nem volt hiányérzetem az előadások és a látogatói séta után, mindennel maximálisan elégedett voltam, de mindenképpen szerettem volna visszajelezni, hogy nagyon igényesnek találtam a szervezést és a tájékoztatást, látszott a profizmus mind orvosszakmai, mind szolgáltatói oldalról.”

  „Én teljesen meg voltam elégedve a nyílt nappal, nagyon tetszett, hogy meg is tudtuk nézni a szülészetet és így tudom mire számítsak! Minden kérdésemre választ kaptam! :)”

  close-link