Skip to content Skip to footer

Szülészetünkről mondták

József

2022. augusztus

„Mindenkinek nagyon jó szívvel ajánlom!”

„Mindenkinek nagyon jó szívvel ajánlom! Nagyon profi, kedves és empatikus csapat, le a kalappal mindenki előtt… Ruzicska Doktor Úrnak pedig külön köszönet és hála mindenért! ❤️🙏🏻

Evelin

2022. augusztus

„segítettek megtanítani a kezdeti lépéseket egy első gyerekes anyukának”

„Júliusban született a Medicover szülészetén a kislányom. A hely maximálisan felszerelt, semmiben nem szenvedtünk hiányt. Minden ott dolgozónak hálával tartozom. A szülésznőknek, amiért végig mellettem voltak, nem csak a vajúdás alatt, hanem a benttartózkodásunk alatt is. Az orvosoknak és a teljes császáros személyzetnek, akik a műtét alatt végig segítettek és támogattak, a csecsemős lányoknak, akik nagy szeretettel gondozták a kisbabám, és segítettek megtanítani a kezdeti lépéseket egy első gyerekes anyukának.

Boglárka

2022. augusztus

„következő gyermekünket is itt szeretnénk világra hozni”

„A várandósgondozásom is a Medicovernél történt, nagyon meg voltunk elégedve, így nem volt kérdés számunkra, hogy itt szeretnénk világra hozni kisfiunkat, mikor megtudtuk, hogy megnyílik a szülészet. A szülőszoba nagyon jól felszerelt, lehetőség van több féle vajúdásra is, a szobák tiszták és kényelmesek. A teljes személyzetnek hálával tartozunk, hiszen végig mellettünk volt egy szülésznő, aki folyamatosan nézte az értékeimet, valamint a babáét és tájékoztattak minden következő lépésről és a lehetőségeinkről. Mind az orvosunk és mind a szülésznők, csecsemős nővérek nagy tudással és szakértelemmel rendelkeznek, sokat segítettek a kórházban eltöltött napok során és mindig számíthattam rájuk. Külön köszönet illeti Nyilas doktor urat és Andrea szülésznőt, akik segítettek világra hozni természetes úton a kisfiunkat. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Medicover szülészetet és biztosak vagyunk benne, hogy következő gyermekünket is itt szeretnénk világra hozni.

Bernadett

2022. július

„Egy hely, ahol tényleg figyelnek Rád!”

„Rossz kórházi élmények miatt választottam a Medicover szülészeti csomagját, ami a legjobb döntés volt amit tehettem.

Kedves Medicover szülészeti csapata, ezúton is szeretném megköszönni Mindenkinek a profizmusát, kedvességét, megértésüket, türelmüket (külön köszönet Timinek és Katának a csecsemős nővéreknek a sok segítséget). Remélem ez az üzenet eljut hozzatok 🙂

Egy hely, ahol tényleg figyelnek Rád!”

Alíz

2022. július

„Szívből ajánljuk a Medicovert”

„Első gyermekünk érkezését várva azon gondolkodtunk, hogy melyik kórház lenne a megfelelő mindkettőnknek. Az állami ellátást szinte azonnal kizártuk. A magánkórházak között keresgetve találtunk rá a Medicover szülészetére. Már az első telefonos beszélgetés is olyan bizalmat ébresztett bennünk, hogy úgy döntöttünk itt szeretnénk a szülés előtti vizsgálatokat és a szülést is. A lehető legjobb döntést hoztuk. Minden vizsgálatnál egyre nagyobb lett a bizalmunk, köszönhetően a barátságos fogadtatásnak, és a mindig mosolygó, és magasan képzett személyzetnek. A szülést így már nyugalommal vártuk. A kórházban mindenki segítőkész volt, és azon fáradozott, hogy mindenkinek a legjobb legyen. A szoba jól felszerelt és kényelmes. Rengeteg segítséget, tanácsot kaptunk mind a szülés előtt és után is. Örömmel gondolunk az itt töltött időre. Köszönünk mindent az orvosoknak, szülésznőknek és nővéreknek. Szívből ajánljuk a Medicovert.”

Veronika

2022. július

„szakmailag kiváló orvosi, szülésznői, csecsemős gárda”

„Életünk egyik legjobb döntése volt itt szülni. Maximálisan pozitív élmény volt, nagyon kedves, figyelmes, és szakmailag kiváló orvosi, szülésznői, csecsemős gárda. Mindent köszönünk!”

Anikó

2022. július

„szakértelmükkel és odafigyelésükkel széppé tették a szülést”

„Terhesgondozásra is a Medicover kórházba jártam, így nagyon örültem amikor megtudtam, hogy végre megnyílt a szülészet is. A várandósgondozás során is nagyon elégedett voltam az ellátással, a szülészeten pedig ugyanezzel az odaadással és profizmussal találkoztam. Volt szerencsém első gyermekemet a Medicover szülészetén világra hozni. A szülés maga jó élmény volt. A teljes személyzet leste minden lélegzetvételemet. Nagy segítség volt, hogy az orvosom mindenről tájékoztatott, hogy épp mennyire haladt előre a vajúdás és hogy milyen beavatkozásokat javasol, hogy segítse a dolgunkat. A szülésznők pedig folyamatosan hasznos tanácsokkal láttak el, hogy hogyan tudom könnyebbé tenni a vajúdást. Külön köszönet mindenkinek azért, hogy szakértelmükkel és odafigyelésükkel széppé tették a szülést. A szülőszoba nagyon jól felszerelt, van lehetőség zuhanyozni, kádban vajúdni és állítható ágy is van, ami igazán kényelmes. A kórházban töltött napok során is hasonló szakértelemmel és odafigyeléssel találkoztam. Az ápolónők, a csecsemőgondozók és a gyermekorvosok is lesték minden mozdulatunkat és igyekeztek mindig segítségünkre lenni éjjel-nappal, akár szoptatással, akár a gyermek ellátásával kapcsolatos kérdéseink voltak. Köszönünk mindent!”

Fanni

2022. július

„kedves szavakkal támogattak, ami rendkívül megnyugtató érzés volt”

„Nem tudok elég hálás lenni a Medicover szülészeti osztályán dolgozóknak! Nekik köszönhetem ezt a pozitív szülés élményt, amelyre mai napig szívesen gondolok! Az osztály újonnan alakult, letisztult, jól felszerelt a szobák vannak. Az ellátással maximálisan elégedett voltam. Szülés közben bátorítottak, kedves szavakkal támogattak, ami rendkívül megnyugtató érzés volt, nagyon sokat számított! Szülés után is rám néztek, többször érdeklődtek, hogy vagyok. A doktoroktól, szülésznőktől és a csecsemősöktől is nyugodtan lehetett kérdezni és minden kérdésre kaptam választ. Csak ajánlani tudom az intézetet! Mindent nagyon köszönök/köszönünk!”

Dóra

2022. július

„Életem egyik legjobb döntése volt”

„Második gyermekemmel való várandóságom alatt sokat töprengtem a kórházakat illetően. A 39. héten végül arra az elhatározásra jutottam, hogy állami intézmény helyett a Medicovert választom. Életem egyik legjobb döntése volt. Nem aggódtam semmin és nem is kellett, mint utóbb kiderült. A terminushoz képest 1 nappal később csodás körülmények között, fantasztikus emberek támogatásával megszületett a kisfiam. Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy maga a szülőszoba és a kórházi szoba is csodaszép és jól felszerelt. Kiváló szakemberek teszik lehetővé, hogy a szülés nyugodt, háborítatlan körülmények között, biztonságban történjen. Mind az orvosok szuperkedvesek és profik, mind pedig a szülésznők és az ápolók is. A szülést követő 3 napban bármikor számíthat az ember a segítségükre, ők rögtön ott teremnek és készséggel állnak rendelkezésre. A csecsemősök is kivételes emberek: mintha a saját babájukat dédelgetnék, gondoznák. Anyát is segítik mindenben, legyen szó szoptatási tanácsokról, konkrét pozíciók kipróbálásáról, ebben való támogatásról, vagy épp ha egy kis pihenésre vágyik anya. A gyermekorvosok előtt is le a kalappal! Külön köszönet Ruzicska doktornak, Zsókának, Katinak, Ildinek és Timinek! ☺️

Judit

2022. június

„Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

„Én itt szültem, és le a kalappal a kórház előtt! Nagyon megszenvedtem (12 órát vajúdtam, már majdnem császár lett) , de a szülésznő és a többi kolléga mind nagyon nagyon kedves, és tapasztalt volt! Ha nem itt szülök, talán ki sem bírtam volna ezt a „rossz” élményt. Csak ajánlani tudom mindenkinek! A babával is olyan kedvesek voltak hogy el sem tudom mondani! A hely szuper, a szoba nagyon gyönyörű, mintha egy szállodában lettem volna! Az ár is teljesen korrekt! A koszt is nagyon finom volt:) Köszönöm nekik, hogy segítettek világra hozni a kislányomat !! ❤️

Anna

2022. június

„azon fáradoznak, hogy lélekkel töltsék meg a vonzó külsőségeket”

„Természetesen szép és kényelmes a szoba, pompás az ellátás. Minden szobában van babamérleg és minden újszülöttnek jut légzésfigyelő. De nem ezért jó a Medicovernél szülni. Sokkal inkább azért jó oda menni, mert az ott dolgozók mind azon fáradoznak, hogy lélekkel töltsék meg a vonzó külsőségeket.

Rövid benttartózkodásunk alatt mindenki, akivel csak találkoztunk hozzájárult ahhoz, hogy ne csupán szakszerű és korrekt ellátásban legyen részünk, hanem emberséges, támogató légkör vegyen körül minket. Illő volna itt név szerint felsorolni mindenkit, de mégis szükségtelen, mert úgy hisszük, néhány nappal előbb, vagy később, ugyanilyen odaadó kollégákkal találkoztunk volna.

Hálásak vagyunk minden segítségért, amit ahhoz kaptunk, hogy mi magunk is a lényegen tudjuk tartani a fókuszt: az újszülöttünkön. Itt a csapat minden tagja azon munkálkodik, hogy a hozzájuk fordulók megtapasztalják egységes tudásukat arról, hogy szülni és megszületni egy életre szóló élmény. Mindent nagyon köszönünk!

Dominika

2022. június

„Mindenki végtelenül profin és kedvesen állt hozzám”

„Az elsődleges szempont számomra a biztonság volt a második kisfiam születésénél (medencevégű fekvés lábtartással, illetve gesztációs diabétesz). Több körös konzultáció után műtétet javasolt a gárda, ebben maradtunk. A nagy napon mindenki végtelenül profin és kedvesen állt hozzám, pedig nem voltam a legjobb formámban, csak halványan sejtettem, hogy mi vár ránk…a császármetszés senkinek sem gyerekjáték: anya, baba, szülészeti csapat, apa – mindenkinek kihívás, hiába „rutin beavatkozás”. Mindenki beletette a magáét. Elképesztő volt látni a tempót, a rutint és a profizmust. Babó sajnos kis ellátásra szorult, így csak néhány óra múlva tudtunk először érdemben találkozni, de a csecsemős nővéreknek hála, hamar megkapta az első adag anyatejet, és jelentem, azóta is nagy cucligép, semmilyen gondunk nincs a szoptatással, pedig ettől féltem tán leginkább a műtéttel kapcsolatosan. Folyamatosan figyeltek ránk, segítettek mindenben, amíg visszatért a mozgási képességem (utána is volt gondoskodás részükről, de már megpróbáltam önállóan is boldogulni:)).

Mindenki udvariasan, türelemmel és kedvességgel fordult felénk (szülésznők, orvosok, nővérek). Sokat jelentett!

A helyről: minden csillivilli új, az ágy kényelmes, a kapott étel finom. Az egy ágyas szoba nyugalmát nagyra értékeltem (főleg már otthonról:D).

Összességében: jönnék legközelebb is:)”

Svetlana

2022. június

„kiváló kórház és szakemberek”

„A 4. emelet bejárati ajtó átlépésekor kedves és udvarias hölgyek fogadnak, és bátran kimondom, teljesen együttérző és segítőkész személyzet körülvett minket az elejétől fogva. Az orvosok és nővérek nagyon szakszerű és alapos ellátásban részesítettek, mindenben odafigyeltek és segítőkészek voltak. A szülésnél egy fiatal, de határozott és szakmailag magabiztos doktornő segített világgá hozni a kisbabát, a nővérek anyai gondoskodással mindig mellettünk voltak és nyugalmat biztosítottak. A gyerekorvosok állandó megfigyelés alatt tartottak kicsit és mindenre odafigyeltek. Igazan megmondhatom, hogy teljesen elégedettek vagyunk a megkapott ellátásért, kiváló kórház és szakemberek. Köszönjük mindent!”

Girl in a jacket
close-link