Skip to content Skip to footer

Szülészetünkről mondták

Amennyiben elégedettek voltak szolgáltatásunkkal, kérjük, osszák meg élményeiket Google-felületünkön is:

Visszajelzésüket köszönjük!

Ágnes

2023. március

„Mindenki nagyon kedves, készséges”

„Szülészethez méltó légkör; nyugalom, profizmus. Mindenki nagyon kedves, készséges, maximálisan meg vagyok elégedve, azt kaptam, amire vártam: egy csodálatos szülésélményt, mindenben támogató profi csapatot, boldog gyermekágyas napokat.”

Orsolya

2023. február

„Tényleg profi a csapat. Csak így tovább! :)”

„Mi a VBAC miatt választottuk a Medicover kórházat. Úgy voltunk vele a férjemmel, hogy legalább megpróbálnánk, de mentálisan felkészültünk az esetleges újabb császármetszésre is. Hálás vagyok a Medicover csapatának, hogy senki nem próbált lebeszélni a VBAC-ről. A várandósgondozást is itt csináltam, mindig más orvoshoz kértem magam, hogy több embert is megismerjek. Kivétel nélkül mindenki támogató volt. Összességében nagyon elégedett vagyok és köszönettel tartozom ezért. Nálam már az rettentő pozitív, hogy ők tereltek mindig a VBAC irányába, amikor kicsit elbizonytalanodtam. Lebeszélni róla meg tényleg nem akart senki. Ez szerintem nagy szó, és nagyon jó dolog. 🙂

125 km-re lakunk Budapesttől, és aktív vajúdással ültünk autóba. Ezt is nagyon profin kezelték: megnyugtattak és vártak már minket. A szülés alatt figyelembe vették a kéréseinket, emberként kezeltek minket. Meg tudtunk mindent beszélni a személyzettel, minden kérdésre kaptunk választ a szülésznői konzultációk és a szülés alkalmával is. A férjem ott lehetett mindenhol a babánkkal és velem is. A gyerekágyas osztályon is barátságos és segítőkész volt minden nővér, még a takarítónő is nagyon aranyos volt. Nem sokszor kértem segítséget, de mindig kérdezgették, hogy van-e szükségem bármire is. A babámmal szeretettel bántak. Tényleg profi a csapat. Csak így tovább! 🙂 A babám azóta is kiegyensúlyozott, biztosan összefüggésben van a békés születéssel és kezdettel, amiért nem tudok eléggé hálás lenni. Ha születik még gyermekem, biztosan itt fog a világra jönni.”

Ditte

2023. január

„a következő gyerekünket is itt szeretném megszülni”

„Ha egy szót kellene mondanom a szülészetről, azt hiszem, a HIVATÁS lenne az.. így, csupa nagy betűvel. A kórházban töltött 2-3 nap alatt megtapasztalhattam, mit is jelent, ha valaki szívvel-lélekkel csinálja a munkáját. Itt ugyanis mindenki ilyen. Én abban a szerencsés helyzetben lehettem, hogy az egész várandósgondozásom is itt zajlott, egészen a szüléssel bezárólag.

Köszönetemet szeretném kifejezni Bokor András doktor úrnak, aki végigkísérte a három trimesztert. Korrekt, egyenes, nyílt hozzáállásával soha nem maradt bennem kétség a vizsgálatok után.

Dr Molvarec Attilának, akinél a genetikai ultrahang vizsgálatokon voltam, és aki elképesztő szakmai tudásával és felkészültségével olyan biztonságérzetet adott, hogy tudtam, minden a legnagyobb rendben van a babával.

Nagyon hálás vagyok Fekete Ivett szülésznőnek, aki végig velem volt a szülés alatt. Aki nem engedte, hogy feladjam, pedig sokszor éreztem úgy, hogy nem leszek képes végigcsinálni.

Hálás köszönet Benei Barbara doktornőnek, aki levezette a szülést, és ellátott utána. És annak a tucatnyi embernek, akik a kitolásnál érkeztek. Ott már nem mindenkire emlékszem. 🙂 Végül pedig köszönöm a gyermekágyas osztály összes dolgozójának azt a két napot. A csecsemős nővéreknek, az ápolóknak, a takarító személyzetnek. Szállodában éreztem magam, és néha úgy vissza is mennék. 🙂 Egészen biztos, hogy a következő gyerekünket is itt szeretném megszülni.”

Roberta

2023. január

„felemelő érzés, hogy ezt így is lehet csinálni!”

„2022. novemberében született itt második kisfiunk programozott császármetszéssel. Csak annyit tudok mondani, hogy csodálatos élmény volt a szülés és a bent töltött kórházi napok! Feledtette az első szülésem viszontagságait is, és felemelő érzés, hogy ezt így is lehet csinálni! Mindenkinek volt hozzánk egy kedves szava, bátran kérdezhettünk, kérhettünk segítséget, nem volt felesleges ítélkezés sem. Mindenki profin végezte a dolgát, csak ajánlani tudom a Medicovert! Nekünk egy életre szóló élményt okozott 🙂

Anett

2023. január

„törődő, gondoskodó és figyelmes volt mindenki”

„Második babánk született meg ezen a “csoda helyen”. Röviden összefoglalva: törődő, gondoskodó és figyelmes volt mindenki. A helyszín impozáns, és az itt dolgozó emberek hozzáállasa példaértékű volt. A legnagyobb lelki támogatást és profi szakmai ellátást kaptam az élet legnehezebb és egyben legcsodálatosabb eseménye közben mind az orvostól és a szülésznőktől egyaránt. A csecsemősök maximálisan segítettek és partnerként kezeltek végig. Csak ajánlani tudom.”

Béla

2022. december

„Megyünk még, ha az élet megad nekünk még legalább egy csodát! :)”

„A mi kis családunk itt élte meg az első csodánkat, a kisfiunkat, és szinte biztos, hogy a következőket is itt fogja terveink szerint. Úgy mentünk be feleségemmel, hogy a Budapestre költözésünk után, otthonról (Debrecen) elég messze voltunk, ketten a Világ ellen, és tényleg semmit nem tudtunk, ráadásul relatíve elég fiatalon (huszonévesen..). Csak reménykedni tudtunk, hogy itt majd segítenek nekünk. Megmutatják mit hogyan kell. Nagyon-nagyon féltünk.. Úristen, mi lesz, de győzködtük magunkat, egymást, majd ott segítenek úgyis! Na ami ezután következett.. az nem volt semmi. A szülésznő, a szülész orvos, a mindenki. Áhh…amit nem is igen lehet leírni, csak talán úgy, hogy hangosan mondogatjuk azt a két szót nagyon köszönjük, majd mosolygunk, mint egy tejbetök.. ezek voltunk mi, immár hárman. Megyünk még, ha az élet megad nekünk még legalább egy csodát! 🙂 ..és azóta is, hálásan köszönjük munkájukat! 2022.08.20.♥️”

Vivien

2022. december

„még a legnehezebb pillanatokat is megszépítették!”

„12.09.-én szültem meg a kislányom.

Mindenkinek csak ajánlani tudom a Medicover szülészetét! Magas színvonal, kiemelkedő orvosok, szülésznők, csecsemőápolók és neonatológusok, akik egytől egyig szakmaiságukkal, kedvessègükkel, segítőkészségükkel még a legnehezebb pillanatokat is megszépítették! Hálás Köszönet!!!”

Anett

2022. december

„Örömmel és megnyugvással ajánlom”

„Szeretném megosztani azt az örömhírt, miszerint Csongor kisfiam boldog és egészséges kisbaba, mostmár 6 hetes, 5,2 kg és 60 cm. A születés csodájának impozáns kivitelezésű helyszínéért és a kiváló ellátásért szeretném elsősorban kifejezni a hálámat, ugyanis a Medicover és szakembergárdája mind az előzetes vizsgálatok – mind pedig a szülési folyamat során hozzáállásában, együttműködésében, és a baba ellátása során is partnerként, türelmesen és odaadóan kezelt.

2 dolgot emelnék ki különösen, ami a szülést övező általános félelmekkel-tapasztalatokkal teljes mértékben szembemenő szakmai elvekről tesz tanúbizonyságot és teszi különösen értékessé a szolgáltatást szerintem: Bokor doktor szülésvezetési módszere a korábbi tapasztalatomhoz képest számomra abszolút új volt, és azt elmondhatom, hogy gyorsabb és hatékonyabb.

A csecsemőgondozásért felelős nővérek szemlélete szintén példaértékű: ők ajánlották, hogy szívesen vigyáznának a szülést követően a kisfiamra addig, ameddig nem kezdene sírni. Amint ez a helyzet előállna, behoznák nekem. Nem adnának neki a távollétemben plusz tápszert (bevett szokás a cukros tea, cumi, stb hogy aludjon pár órát), ha édesanyjaként nem kérem kifejezetten ezt, és akkor is én adhatnám. Ez a nyílt kommunikáció a baba gondozásánál, ellátásánál kifejezetten hiánypótló – igazi partneri viszony. …

Név szerint tudnám sorolni, hogy ki hogyan segített, de érvényét veszti, hiszen túlzás nélkül mondhatom, hogy az ellátásomban résztvevő összes személy (legalább 20 különbözővel találkoztam a folyamat során) rendkívül segítőkész, és figyelmes volt- méééééég a takarítónéni is, akinek lelkiismeretessége is ritka kincs.

Mi nagyon elégedettek voltunk, minden nap hálás vagyok azért, hogy minden ilyen mértékben rendben volt.

Örömmel és megnyugvással ajánlom mind ismeretlennek, mind ismerősnek 🙂

Sok ilyen véleményt kívánok a továbbiakban is a szolgáltatásra vonatkozóan.”

Bertalan

2022. november

„Mindenkinek szívesen ajánlom a szolgáltatásukat”

„Kedves Medicover Szülészet!

Nagyon köszönjük a magas színvonalú ellátást.
Friss apukaként fontos volt, hogy mindenről tájékozott legyek és tudjak tanulni a csecsemős nővérektől. Így már otthon könnyedén tudtam segíteni feleségemnek. Kiemelném Gyöngyvér és Tímea munkáját nagyon köszönünk mindent.
Leendő apukáknak javaslom, hogy a szülésnél és a Kórházban töltött éjszakákon is legyenek bent. Megnyugvást és támogatást tudnak adni ezen a gyönyörű és nehéz időszakon. Kisbabánk egészségesen megszületett és már 1 hónaposak vagyunk.
Mindenkinek szívesen ajánlom a szolgáltatásukat.

Köszönünk mindent és sok boldogságot a többi családnak is.”

Zita

2022. november

„az itt eltöltött két nap (...) egy csoda volt!”

„Minden percét imádtam az itt töltött 2 napnak! Kislányunk érkezése legfőképp, de az itt eltöltött két nap és a császármetszés is egy csoda volt! Minden percét ugyanígy csinálnám! Bokor Doktor Úr és Gál Doktor Úr a legemberségesebb, legprofibb orvosok akikkel valaha találkoztam, Bernadett szülésznővel együtt. Órákig tudnám a kórház színvonalàt, légkörét a dolgozók kedvességét és tudását magasztalni, de inkább ajánlom tiszta szívből Mindenkinek!”

Hanna

2022. október

„valóban fontos számára az érkező élet fogadása”

„Életem legcsodásabb 7 órája volt és Dr. Bokor András mindig minden apró lépésről tájékoztatott. A vajúdási és kitolási szakban pedig közérthetően mesélte el mit hogyan kell elképzelnem és mi után mi következik.

Kedvessége és humánus hozzáállásának köszönhetően végig azt éreztem, hogy valóban fontos számára az érkező élet fogadása.

A szülés indítástól kezdve az esti nyugovóra térésig az aznap beosztott Arianna szülésznő volt velem. Kedvessége, támogató szavai sokat jelentettek nekem.

Nagyon sok szülés utáni tanáccsal látott el.

Köszönöm még Zsókának és P. Viktóriának a bátorító szavakat és a csecsemő ápoló hölgynek Emesének is, hogy zaklathattam minden kérdésemmel.”

Hadjer

2022. október

„az összes alkalmazott nagyon kedves és udvarias volt”

„Császármetszésem volt itt, minden rendben volt, az orvosok, a nővérek, az adminisztrációs csapat és az összes alkalmazott nagyon kedves és udvarias volt.”

Alma

2022. október

„Látszik, hogy nagyon jó csapatmunka van a kórház dolgozói között!”

„Úgy döntöttünk a férjemmel, hogy második gyermekünket itt fogom megszülni. A lehető legjobb döntés volt, semmi negatívumot nem tudok mondani! Minden orvos, szülésznő, csecsemős nagyon nagyon kedves és segítőkész! Szülés alatt is végig biztattak, segítettek, tájékoztattak, hogy hogy haladunk! Utána a 2 nap olyan volt a kórházban, mint egy hotelben! Nagyon nagyon köszönjük a segítőkészséget, és figyelmességet, amit kaptunk! Látszik, hogy nagyon jó csapatmunka van a kórház dolgozói között! Harmadik gyermekünket is itt szeretném majd szülni! Csak ajánlani tudom minden kismamának!”

Szilvia

2022. szeptember

„Nyugodt és meghitt két napot töltöttünk ott”

„Augusztus elején született kisfiam a Medicoverben. Ruzicska doktor Úr szakmai profizmusának köszönhetően 20 órás vajúdás után, természetes úton tudtam megszülni 4060 grammos és 60 cm-es kisfiam, melyért örök hálával tartozom neki. Minden itt dolgozó kedvessége és szakmai hozzáállása példa értékű, bár minden kórházi élmény ilyen lenne. Nyugodt és meghitt két napot töltöttünk ott, minden segítséget megkapva, köszönet érte!

Edina

2022. szeptember

„Mindenki kedves és segítőkész, legközelebb sem mennék máshova.”

Krisztina

2022. szeptember

„Nagyon családias és biztonságos légkört teremtettek”

„Augusztus elején szültem a Medicover szülészeten programozott császárral. Nagyon féltem a műtéttől, de a műtős személyzetnek hála ez az érzésem hamar elmúlt. Nagyon családias és biztonságos légkört teremtettek, végig beszéltek hozzám és tájékoztattak mi fog és éppen mi az ami történik, ami nekem rengeteget segített. Ez úton is hála és köszönet Nekik érte! Ugyan ezzel a kedvességgel és odafigyeléssel találkoztam az osztályra kerülés után is. Nagyon sok segítséget kaptam a kezdeti lépésekben mindenkitől, legyen az a műtét utáni első lépések vagy a szoptatás. Nagyon hálás vagyok mindenkinek aki ebben a két napban segített nekem, rengeteg erőt kaptam Tőlük! Ruzicska Doktor Úrnak pedig külön köszönet mindenért, nélküle nem lett volna ilyen felhőtlen sem a babavárás sem a császármetszésem!

Krisztina

2022. augusztus

„A környezet európai szintű”

„Elképesztő kedvesség, türelem, rugalmasság, szakmai tapasztalat és még sorolhatnám. Egyszerűen, ha van tökéletes hely ahol szülni szeretne az ember az itt van. A környezet európai szintű, a hozzállás meg leírhatatlan, legyen szó orvosról, szülészről, ápolóról vagy bármilyen itt dolgozóról. Úgy éreztük magunkat, mintha egy kis családban lennénk. Figyeltek ránk, mindenben készségesen segítettek, elmagyarázták, megmutatták. Ezt minden alakalommal olyan kedveséggel, hogy az ember haza sem akart jönni. Külön köszönet Telek doktornak az odafigyelésért és Zsókának a szülésznőnek aki egész éjjel végig segítségünkre volt a legnehezebb órákban is. Férjemmel el is határoztuk, hogy a következő babánkat is itt szeretnénk megszülni. Reméljük, hogy a Medicover a jövőben is ilyen figyelmet fordít majd a szülészeten dolgozók válogatásán, mert a jelenlegi csapatuk csodálatos.

Balázs

2022. augusztus

„Mindenképpen elnyerték bizalmunkat, hogy még visszatérjünk”

„Nagyon figyelmes személyzet. Minden téren lenyűgöztek minket. Köszönjük szépen, hogy ilyen milőt teremtettek, ilyen kedvességgel segítették világra első kisbabánkat és segédkeztek minden téren amiben szükségünk volt. Egy cseppnyi hiányérzetünk sincs. Mindenképpen elnyerték bizalmunkat, hogy még visszatérjünk. 🙂 Nagyszerű csapattal dolgoznak minden itt dolgozót beleértve. Mindenkinek meleg szívvel tudom ajánlani a Medicover szülészetet.

Gabriella

2022. augusztus

„A lehető legjobb választás volt”

„Nagyszerű intézmény. A lehető legjobb választás volt. Mindenki segítőkész, kedves és profi.

Tünde

2022. augusztus

„külön előny, hogy itt nem kell orvost, szülésznőt választani”

„Második várandósságom utolsó heteiben döntöttem úgy, hogy ezennel egy másik magánklinikát választok, nem azt, ahol az első gyermekem született. A lehető legjobb döntésem volt, már az első látogatás alkalmával pozitív élménnyel távoztam. A szülészet nagyon szép lett, a légkör megnyugtató, a dolgozók segítőkészek, kedvesek, alaposak. Még úgy is nyugodt tudtam maradni, hogy sajnos a kislányom nem akart kibújni, így szülésindításra került sor, ami szerintem lelkileg megterhelőbb tud lenni, de tudtam, hogy itt jó kezekben leszek. Így is történt, az orvosnak, szülésznőnek nem tudok elég hálás lenni, nagyon profik voltak, a szülésznő végig mellettem volt, szinte a gondolataimban olvasott, az orvos profizmusának, határozottságának is köszönhetem, hogy nagyon gyorsan megszületett a kislányom. Mindenkinek nagyon ajánlom a klinikát. Szerintem az külön előny, hogy itt nem kell orvost, szülésznőt választani, szültem egy másik magánklinikán is, így látom a különbséget.

Csilla

2022. augusztus

„végig biztonságban éreztem a kislányom és magam is”

„Augusztus elején született a kislányunk a Medicover szülészetén. Maximálisan meg voltunk elégedve mind a szülészettel, mind az ott dolgozókkal és hozzáállásukkal. A vajúdás és a szülés sem zajlott zökkenőmentesen, azonban az orvosok és a szülésznők profi hozzáállásának köszönhetően érezhető volt, hogy mindent kézben tartanak és minden rendben lesz. A sürgősségi császármetszésben részt vevők előtt le a kalappal, az egész csapat nagyon profi és végig biztonságban éreztem a kislányom és magam is. A kórházban töltött napok során többször is ránk néztek a szülésznők és a csecsemőgondozók, akik készségesen segítettek bármilyen kérdés vagy probléma esetén, illetve segítettek a kezdeti lépésekben egy első gyermekes anyukának, ami az első napokban nagyon sokat tud számítani. A kislányunkat is rendszeresen megvizsgálták, hogy minden rendben van-e vele és minden szükséges tájékoztatást megkaptunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek, mi nagyon meg voltunk elégedve a szülészettel.

József

2022. augusztus

„Mindenkinek nagyon jó szívvel ajánlom!”

„Mindenkinek nagyon jó szívvel ajánlom! Nagyon profi, kedves és empatikus csapat, le a kalappal mindenki előtt… Ruzicska Doktor Úrnak pedig külön köszönet és hála mindenért! ❤️🙏🏻

Evelin

2022. augusztus

„segítettek megtanítani a kezdeti lépéseket egy első gyerekes anyukának”

„Júliusban született a Medicover szülészetén a kislányom. A hely maximálisan felszerelt, semmiben nem szenvedtünk hiányt. Minden ott dolgozónak hálával tartozom. A szülésznőknek, amiért végig mellettem voltak, nem csak a vajúdás alatt, hanem a benttartózkodásunk alatt is. Az orvosoknak és a teljes császáros személyzetnek, akik a műtét alatt végig segítettek és támogattak, a csecsemős lányoknak, akik nagy szeretettel gondozták a kisbabám, és segítettek megtanítani a kezdeti lépéseket egy első gyerekes anyukának.

Boglárka

2022. augusztus

„következő gyermekünket is itt szeretnénk világra hozni”

„A várandósgondozásom is a Medicovernél történt, nagyon meg voltunk elégedve, így nem volt kérdés számunkra, hogy itt szeretnénk világra hozni kisfiunkat, mikor megtudtuk, hogy megnyílik a szülészet. A szülőszoba nagyon jól felszerelt, lehetőség van több féle vajúdásra is, a szobák tiszták és kényelmesek. A teljes személyzetnek hálával tartozunk, hiszen végig mellettünk volt egy szülésznő, aki folyamatosan nézte az értékeimet, valamint a babáét és tájékoztattak minden következő lépésről és a lehetőségeinkről. Mind az orvosunk és mind a szülésznők, csecsemős nővérek nagy tudással és szakértelemmel rendelkeznek, sokat segítettek a kórházban eltöltött napok során és mindig számíthattam rájuk. Külön köszönet illeti Nyilas doktor urat és Andrea szülésznőt, akik segítettek világra hozni természetes úton a kisfiunkat. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Medicover szülészetet és biztosak vagyunk benne, hogy következő gyermekünket is itt szeretnénk világra hozni.

Bernadett

2022. július

„Egy hely, ahol tényleg figyelnek Rád!”

„Rossz kórházi élmények miatt választottam a Medicover szülészeti csomagját, ami a legjobb döntés volt amit tehettem.

Kedves Medicover szülészeti csapata, ezúton is szeretném megköszönni Mindenkinek a profizmusát, kedvességét, megértésüket, türelmüket (külön köszönet Timinek és Katának a csecsemős nővéreknek a sok segítséget). Remélem ez az üzenet eljut hozzatok 🙂

Egy hely, ahol tényleg figyelnek Rád!”

Alíz

2022. július

„Szívből ajánljuk a Medicovert”

„Első gyermekünk érkezését várva azon gondolkodtunk, hogy melyik kórház lenne a megfelelő mindkettőnknek. Az állami ellátást szinte azonnal kizártuk. A magánkórházak között keresgetve találtunk rá a Medicover szülészetére. Már az első telefonos beszélgetés is olyan bizalmat ébresztett bennünk, hogy úgy döntöttünk itt szeretnénk a szülés előtti vizsgálatokat és a szülést is. A lehető legjobb döntést hoztuk. Minden vizsgálatnál egyre nagyobb lett a bizalmunk, köszönhetően a barátságos fogadtatásnak, és a mindig mosolygó, és magasan képzett személyzetnek. A szülést így már nyugalommal vártuk. A kórházban mindenki segítőkész volt, és azon fáradozott, hogy mindenkinek a legjobb legyen. A szoba jól felszerelt és kényelmes. Rengeteg segítséget, tanácsot kaptunk mind a szülés előtt és után is. Örömmel gondolunk az itt töltött időre. Köszönünk mindent az orvosoknak, szülésznőknek és nővéreknek. Szívből ajánljuk a Medicovert.”

Veronika

2022. július

„szakmailag kiváló orvosi, szülésznői, csecsemős gárda”

„Életünk egyik legjobb döntése volt itt szülni. Maximálisan pozitív élmény volt, nagyon kedves, figyelmes, és szakmailag kiváló orvosi, szülésznői, csecsemős gárda. Mindent köszönünk!”

Anikó

2022. július

„szakértelmükkel és odafigyelésükkel széppé tették a szülést”

„Terhesgondozásra is a Medicover kórházba jártam, így nagyon örültem amikor megtudtam, hogy végre megnyílt a szülészet is. A várandósgondozás során is nagyon elégedett voltam az ellátással, a szülészeten pedig ugyanezzel az odaadással és profizmussal találkoztam. Volt szerencsém első gyermekemet a Medicover szülészetén világra hozni. A szülés maga jó élmény volt. A teljes személyzet leste minden lélegzetvételemet. Nagy segítség volt, hogy az orvosom mindenről tájékoztatott, hogy épp mennyire haladt előre a vajúdás és hogy milyen beavatkozásokat javasol, hogy segítse a dolgunkat. A szülésznők pedig folyamatosan hasznos tanácsokkal láttak el, hogy hogyan tudom könnyebbé tenni a vajúdást. Külön köszönet mindenkinek azért, hogy szakértelmükkel és odafigyelésükkel széppé tették a szülést. A szülőszoba nagyon jól felszerelt, van lehetőség zuhanyozni, kádban vajúdni és állítható ágy is van, ami igazán kényelmes. A kórházban töltött napok során is hasonló szakértelemmel és odafigyeléssel találkoztam. Az ápolónők, a csecsemőgondozók és a gyermekorvosok is lesték minden mozdulatunkat és igyekeztek mindig segítségünkre lenni éjjel-nappal, akár szoptatással, akár a gyermek ellátásával kapcsolatos kérdéseink voltak. Köszönünk mindent!”

Fanni

2022. július

„kedves szavakkal támogattak, ami rendkívül megnyugtató érzés volt”

„Nem tudok elég hálás lenni a Medicover szülészeti osztályán dolgozóknak! Nekik köszönhetem ezt a pozitív szülés élményt, amelyre mai napig szívesen gondolok! Az osztály újonnan alakult, letisztult, jól felszerelt a szobák vannak. Az ellátással maximálisan elégedett voltam. Szülés közben bátorítottak, kedves szavakkal támogattak, ami rendkívül megnyugtató érzés volt, nagyon sokat számított! Szülés után is rám néztek, többször érdeklődtek, hogy vagyok. A doktoroktól, szülésznőktől és a csecsemősöktől is nyugodtan lehetett kérdezni és minden kérdésre kaptam választ. Csak ajánlani tudom az intézetet! Mindent nagyon köszönök/köszönünk!”

Dóra

2022. július

„Életem egyik legjobb döntése volt”

„Második gyermekemmel való várandóságom alatt sokat töprengtem a kórházakat illetően. A 39. héten végül arra az elhatározásra jutottam, hogy állami intézmény helyett a Medicovert választom. Életem egyik legjobb döntése volt. Nem aggódtam semmin és nem is kellett, mint utóbb kiderült. A terminushoz képest 1 nappal később csodás körülmények között, fantasztikus emberek támogatásával megszületett a kisfiam. Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy maga a szülőszoba és a kórházi szoba is csodaszép és jól felszerelt. Kiváló szakemberek teszik lehetővé, hogy a szülés nyugodt, háborítatlan körülmények között, biztonságban történjen. Mind az orvosok szuperkedvesek és profik, mind pedig a szülésznők és az ápolók is. A szülést követő 3 napban bármikor számíthat az ember a segítségükre, ők rögtön ott teremnek és készséggel állnak rendelkezésre. A csecsemősök is kivételes emberek: mintha a saját babájukat dédelgetnék, gondoznák. Anyát is segítik mindenben, legyen szó szoptatási tanácsokról, konkrét pozíciók kipróbálásáról, ebben való támogatásról, vagy épp ha egy kis pihenésre vágyik anya. A gyermekorvosok előtt is le a kalappal! Külön köszönet Ruzicska doktornak, Zsókának, Katinak, Ildinek és Timinek! ☺️

Judit

2022. június

„Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

„Én itt szültem, és le a kalappal a kórház előtt! Nagyon megszenvedtem (12 órát vajúdtam, már majdnem császár lett) , de a szülésznő és a többi kolléga mind nagyon nagyon kedves, és tapasztalt volt! Ha nem itt szülök, talán ki sem bírtam volna ezt a „rossz” élményt. Csak ajánlani tudom mindenkinek! A babával is olyan kedvesek voltak hogy el sem tudom mondani! A hely szuper, a szoba nagyon gyönyörű, mintha egy szállodában lettem volna! Az ár is teljesen korrekt! A koszt is nagyon finom volt:) Köszönöm nekik, hogy segítettek világra hozni a kislányomat !! ❤️

Anna

2022. június

„azon fáradoznak, hogy lélekkel töltsék meg a vonzó külsőségeket”

„Természetesen szép és kényelmes a szoba, pompás az ellátás. Minden szobában van babamérleg és minden újszülöttnek jut légzésfigyelő. De nem ezért jó a Medicovernél szülni. Sokkal inkább azért jó oda menni, mert az ott dolgozók mind azon fáradoznak, hogy lélekkel töltsék meg a vonzó külsőségeket.

Rövid benttartózkodásunk alatt mindenki, akivel csak találkoztunk hozzájárult ahhoz, hogy ne csupán szakszerű és korrekt ellátásban legyen részünk, hanem emberséges, támogató légkör vegyen körül minket. Illő volna itt név szerint felsorolni mindenkit, de mégis szükségtelen, mert úgy hisszük, néhány nappal előbb, vagy később, ugyanilyen odaadó kollégákkal találkoztunk volna.

Hálásak vagyunk minden segítségért, amit ahhoz kaptunk, hogy mi magunk is a lényegen tudjuk tartani a fókuszt: az újszülöttünkön. Itt a csapat minden tagja azon munkálkodik, hogy a hozzájuk fordulók megtapasztalják egységes tudásukat arról, hogy szülni és megszületni egy életre szóló élmény. Mindent nagyon köszönünk!

Dominika

2022. június

„Mindenki végtelenül profin és kedvesen állt hozzám”

„Az elsődleges szempont számomra a biztonság volt a második kisfiam születésénél (medencevégű fekvés lábtartással, illetve gesztációs diabétesz). Több körös konzultáció után műtétet javasolt a gárda, ebben maradtunk. A nagy napon mindenki végtelenül profin és kedvesen állt hozzám, pedig nem voltam a legjobb formámban, csak halványan sejtettem, hogy mi vár ránk…a császármetszés senkinek sem gyerekjáték: anya, baba, szülészeti csapat, apa – mindenkinek kihívás, hiába „rutin beavatkozás”. Mindenki beletette a magáét. Elképesztő volt látni a tempót, a rutint és a profizmust. Babó sajnos kis ellátásra szorult, így csak néhány óra múlva tudtunk először érdemben találkozni, de a csecsemős nővéreknek hála, hamar megkapta az első adag anyatejet, és jelentem, azóta is nagy cucligép, semmilyen gondunk nincs a szoptatással, pedig ettől féltem tán leginkább a műtéttel kapcsolatosan. Folyamatosan figyeltek ránk, segítettek mindenben, amíg visszatért a mozgási képességem (utána is volt gondoskodás részükről, de már megpróbáltam önállóan is boldogulni:)).

Mindenki udvariasan, türelemmel és kedvességgel fordult felénk (szülésznők, orvosok, nővérek). Sokat jelentett!

A helyről: minden csillivilli új, az ágy kényelmes, a kapott étel finom. Az egy ágyas szoba nyugalmát nagyra értékeltem (főleg már otthonról:D).

Összességében: jönnék legközelebb is:)”

Svetlana

2022. június

„kiváló kórház és szakemberek”

„A 4. emelet bejárati ajtó átlépésekor kedves és udvarias hölgyek fogadnak, és bátran kimondom, teljesen együttérző és segítőkész személyzet körülvett minket az elejétől fogva. Az orvosok és nővérek nagyon szakszerű és alapos ellátásban részesítettek, mindenben odafigyeltek és segítőkészek voltak. A szülésnél egy fiatal, de határozott és szakmailag magabiztos doktornő segített világgá hozni a kisbabát, a nővérek anyai gondoskodással mindig mellettünk voltak és nyugalmat biztosítottak. A gyerekorvosok állandó megfigyelés alatt tartottak kicsit és mindenre odafigyeltek. Igazan megmondhatom, hogy teljesen elégedettek vagyunk a megkapott ellátásért, kiváló kórház és szakemberek. Köszönjük mindent!”

close-link