Skip to content Skip to footer

Szülészetünkről mondták

Amennyiben elégedettek voltak szolgáltatásunkkal, kérjük, osszák meg élményeiket Google-felületünkön is:

Visszajelzésüket köszönjük!

„0/24-ben profi szakemberek álltak a rendelkezésünkre”

„Nagyon köszönünk mindent a szülészet összes munkatársának! Mindenki nagyon kedves és segítőkész, mindenről pontos tájékoztatást és rengeteg hasznos tanácsot és információt kaptunk folyamatosan, sőt, már a szülést megelőző vizsgálatok alkalmaival is. Nagyon sokat segített, hogy bármikor minden kérdésünkre választ kaptunk és, hogy 0/24-ben profi szakemberek álltak a rendelkezésünkre az osztályon. A környezet is nagyon kellemes, a szoba tágas és jól felszerelt. Mindennel teljesen meg voltunk elégedve.”

Krisztina
2024.05.24.

„úgy éreztem, máshol ezt nem tudtam volna végigvinni”

„Két hete született első gyermekem a Medicover Szülészetén. Maga a szülés és a kórházi napok is teljes mértékben jó élményként rögzültek, annak ellenére, hogy hosszúra nyúlt a vajúdás, este 11-kor folyt el a magzatvíz és másnap 21 órakor született meg a kislányom. A vajúdás során mindenben támogattak, minden a beleegyezésemmel történt, sosem fog kiderülni, mi lett volna, ha nem itt szülök, de akkor úgy éreztem, máshol ezt nem tudtam volna végigvinni. A Deluxe csomagot választottuk, így a párom is végig velünk lehetett, a szülőszobán mindennek részese volt, sehonnan sem küldték el vagy éreztették, hogy rá ez ne tartozna, valamint a kórházi napokban is óriási segítséget nyújtott számomra, mivel a vajúdás annyi energiát elvett tőlem, hogy nélküle a szoptatás sem valósulhatott volna meg.

Köszönöm mindenkinek, aki a szülésemet segítette, hogy ilyen szülésélményben lehessen részem!
A szülés során közreműködő egész stáb profi volt, szeretnék köszönetet mondani nekik! Külön kiemelném Bornyász Noémi szülésznőt, aki az aranyóra után hajnalig takarított és legalább 3 órán át ápolgatott engem, amíg lábra nem álltam, talán ez volt a legnehezebb része az egésznek, csodás érzés volt, hogy ennyire lelkiismeretesen végezte a munkáját!

Összességében teljesen meg voltunk elégedve a szolgáltatással. Ha újra választanom kellene, ismét a Medicovert választanám!”

LIA
2024.05.09.

„A szülés során közreműködő egész stáb vérprofi volt”

„2024.04.30-án született a 2. gyermekünk a Medicover szülészetén. Egy másik magán kórház után itt szülni a legjobb döntés volt. A mostani szülésem egyértelműen és őszintén mondhatom, hogy jó élmény volt.

A szülés során közreműködő egész stáb vérprofi volt;
Köszönöm mindenkinek aki a szülésemet segítette, hogy ilyen szülésélményben lehetett részem.

Ezen felül teljes mértékben meg vagyok elegedve és köszönöm szépen az összes gyermekorvos, szülésznő és csecsemős nővér munkáját és segítségét a benntartozkodásunk alatt. MINDENKI végig nagyon felkészült, kedves, segítőkész volt. Egy rossz szót nem tudnék senkire mondani, csak jót mondhatok és köszönettel tartozom! Szívből ajánlom a Medicover szülészetét!”

TÍMEA
2024.05.02.

„Minden rendben ment”

„Minden rendben ment. Nyugodt környezetben tölthettük és pihenhettük ki a szülés utáni napokat.”
BENJAMIN
2024.04.28.

„Csak ajánlani tudom.”

BARBARA
2024.04.28.

„KIVÁLÓ SZAKMAI CSAPATTAL RENDELKEZNEK”

„Minden szolgáltatással elégedettek voltunk kiváló szakmai csapattal rendelkeznek, hálásan köszönöm a rengeteg segítséget amit kaptam mint orvosoktól, szülész nőktől és csecsemő ápolóktól.
Köszönjük a rengeteg jó tanácsot.
Legközelebb a Medicovert választjuk.”

KRISZTINA
2024.04.19.

„KÖSZÖNÖM SZÉPEN, HOGY EZEKET A FONTOS NAPOKAT ÍGY ÉLHETTEM ÁT”

„Még mindig nem találom a szavakat, Medicoverben szülni szerintem a legjobb választás volt. Február 14-én Dr. Nagy Gábor segítségével világra született a fiam. A doktor úr és az összes ott dolgozó ember: csecsemősök, szülésznők és HR végig azon voltak hogy teljesen biztonságban érezzem magam. Az ágy nagyon kényelmes volt, sokkal kényelmesebb mint itthon, és az ételek fenomenálisak. Köszönöm szépen, hogy ezeket a fontos napokat így élhettem át.”

HAJNI
2024.03.28.

„NAGYON AJÁNLOM!”

„Professzionális és nagyon barátságos személyzet profi tudással és támogatással. Nagyon ajánlom!”

RAYMOND
2024.03.22.

„SZERETNÉNK MEGKÖSZÖNNI AZ EGÉSZ SZÜLÉSZETI OSZTÁLYNAK AZT A HOZZÁÁLLÁST ÉS PROFIZMUST AMIT KAPTUNK”

„4 napot töltöttünk el a szülészeti osztályon, ahol minden igényünket és szükségletünket maximálisan kielégítették.

Mindenki nagyon szimpatikus és közvetlen, és szakmailag kifogásolhatatlan.

Az ellátás is nagyon rendben volt, a reggeli-ebéd-vacsora, elegendő mennyiségű és a minőség is remek.

Szeretnénk megköszönni az egész szülészeti osztálynak azt a hozzáállást és profizmust amit kaptunk, különösen Dr. Gál Andrásnak aki tökéletesen vezette le szülést, és Kovácsné Unger Zsuzsannának, aki végigsegített minket a vajúdás első pillanataitól, egészen távozásunk napjáig.

A csecsemőgondozók, szülésznők, a gyógytornász, sőt még a fotós is maximálisan felkészült és teljesen profi.

Csak ajánlani tudom annak, aki azon gondolkozik, hol is hozza világra gyermekét.”

KRISZTIAN
2024.03.18.

„NAGYSZERŰ KISZOLGÁLÁS, TISZTA ÉS NYUGODT HELY”

„Nagyszerű kiszolgálás, tiszta és nyugodt hely. Az orvosok és az egészségügyi dolgozók kedvesek és magyarázóak, minden kérdésre válaszolnak.”

GRACE
2024.03.16.

„NEMCSAK SZAKMAI SEGÍTSÉG KAPTUNK HANEM LELKI TÁMOGATÁST IS”

„Március 2-án hajnalban komplikáció miatt császármetszéssel született meg kisfiunk. Szóban nem kifejezhető hálával tartozunk a Medicover teljes szülészeti osztályának, hogy kezünkben tarthatjuk a gyermekünket, amely állami körülmények között lehet másképp alakult volna. A vajúdás során rendkívül gyorsan felmérték a kockázatot, amelyre azonnali professzionalis segítséget kaptunk. A szülészeti osztály magas színvonalú, igényes és felkészült. Az étkezés minőségi és bőséges volt. Külön szeretném kiemelni a szülésznők és csecsemős nővérek odaadását, szakmai tudását, segítőkészségét és legfőképp türelmét, jóindulatát, tanácsaikat éjjel-nappal. Az ő szaktudasuk nélkül egyedül nem tudtam volna megoldani az első napokban adódó fájdalmas szoptatási nehézségeket. Nemcsak szakmai segítség kaptunk hanem lelki támogatást is. Szívből ajánlom a Medicover szülészetét!”

KORNÉLIA
2024.03.11.

„NEM BÁNTAM MEG, HOGY A MEDICOVER SZÜLÉSZETÉT VÁLASZTOTTAM”

„Nem bántam meg, hogy a Medicover Szülészetét választottam. Kiemelném szakmaiságát és kedvességét Dr. Ruszin Juditnak, Bornyász Noéminek, Fekete Ivettnek, Andrási Katalinnak, Árkovicsné Martinák Gyöngyvérnek, Szakács Ágnesnek, Putz Viktóriának, Gombos Katalinnak; a várandósgondozásnál pedig Dr. Benei Barbarának és Stanzel Anna Rékának.”

FRANCISKA
2024.02.25.

„ÉN LESZEK AZ EGYIK NAGYKÖVETE A HELYNEK”

„Ma van több, mint 3 hete, hogy megszületett itt a kisbabánk. Távozóban azt mondtam, hogy én leszek az egyik nagykövete a helynek, ez a véleményem az utóbbi hetekben sem változott.

Várandósgondozásra is ide jártam, azzal is maximálisan meg voltam elégedve, külön kiemelném Józsa Dorottya munkáját, aki mindenben a segítségemre volt a szülésig. Mindenki nagyon normális, emberséges és szakmailag szuper. Az ellátás teljesen korrekt, a szoba, az étkezés is abszolút rendben van.

Szeretnék köszönetet mondani

Danis Dávid doktor úrnak, aki flottul végigkísért a várandósságon,
Nagy Gábor doktor úrnak, aki nagyszerűen előkészített a szülésre,
P. Szikszay Ádám doktor úrnak a szülés profi menedzselésért és befejezéséért,
Gombos Katalin szülésznőnek, aki türelmesen átsegített a szülés nehézségein és öntötte belém a lelket, ha kellett,
Tőke Ari szülésznőnek, aki kedvességével és segítőkészségével könnyebbé tette a bent töltött időt.
Ezen kívül külön köszönet a csecsemőápolóknak, akik mindannyian hasznos tanácsokkal láttak el és türelmesen, kedvesen álltak hozzánk.”

EMESE
2024.02.15.

„MINDENT MEGTETTEK AZÉRT, HOGY JÓL TELJENEK AZ ELSŐ NAPOK”

„A várandósgondozás is itt történt, illetve Február 18-án megszületett a lányunk Emma. Jobb kezekben nem is lehettünk volna, profi volt a teljes csapat, Mindenki nagyon segítőkész és emberséges volt velünk a teljes időszak alatt. Nagyon hálásak vagyunk, hogy ilyen pozitív élménnyel indulhatunk neki a szülőségnek. Igazából felsorolhatnám a teljes személyzet névsorát, mert sokakkal találkoztunk, és mindannyian nagyon kedvesek és abszolút segítőkészek voltak, mindent megtettek azért, hogy jól teljenek az első napok. 🙂 Egyáltalán nem bántam meg döntésemet, csak ajánlani tudom a Medicovert, mindent nagyon köszönünk!”

CSILLA
2024.02.13.

„NAGYON MEG VAGYUNK ELÉGEDVE”

„Nagyon kedves, segítőkész és precíz mindenki! Nagyon meg vagyunk elégedve.”

FERENC
2024.02.12.

„VÉGIG BIZTONSÁGBAN ÉS JÓ KEZEKBEN ÉREZTEM MAGAM”

„A várandósgondozásom és a szülés is a Medicoverben zökkenőmentesen történt.

Végig biztonságban és jó kezekben éreztem magam. Február 19-én született meg kisfiúnk, Olivér kiváló körülmények között. Mindenkinek szeretnénk köszönetet mondani, de külön kiemelném Gál András doktor urat és Putz Viktóriát! 🙏

Csak ajánlani tudom a Medicovert!”

ALEXANDRA
2024.02.10.

„OLYAN SZAKEMBEREK VETTEK KÖRÜL, AKIKKEL VÉGIG BIZTONSÁGBAN, TÁMOGATVA ÉS FELEMELVE ÉREZTEM MAGAM”

„Január 18-án született meg a kisfiam a Medicover szülészetén, és csak szeretném ezúton is megköszönni az egész szülészeti csapatnak, hogy a profi és emberséges hozzáállásukkal az elkerülhetetlen fájdalmak ellenére egy abszolút pozitív élmény lehetett a szülésem. Nagyon sokat jelent, hogy ilyen jól indult a közös életünk első pár órája, napja.

Szeretném külön kiemelni Fantha Zsuzsa szülésznőt, aki egy igazi ajándék volt számomra, és azt hiszem, hogy nagyban neki köszönhető, hogy minden sérülés nélkül sikerült világra hoznom a babám, és a szülés után pár nappal már szinte semmi kellemetlenséget nem éreztem. Lelkileg és fizikailag is hatalmas segítséget nyújtott a vajúdás és a végső szakaszok során is, ha választhattam volna se kívánhattam volna jobb segítséget nála.

Szintén hatalmas támogatást kaptam a csecsemős nővérektől, kifejezetten attól a kedves, fiatal, hosszú barna hajú kolléganőtől, aki január 19-én volt az osztályon (és szégyenlem, de sajnos a kialvatlan agyammal elfelejtettem a nevét). Egy 24 órás műszak végén is olyan szeretettel és jókedvvel fordult hozzám és a babámhoz is, ami igazán tiszteletre méltó.

Hálás vagyok, hogy életem egyik legkiszolgáltatottabb helyzetében, és legintenzívebb fizikai megpróbáltatásom során olyan szakemberek vettek körül, akikkel végig biztonságban, támogatva és felemelve éreztem magam lelkileg és fizikailag egyaránt.

Köszönöm az egész csapatnak!”

ANDREA
2024.02.08.

„MINDENKI NAGYON SEGÍTŐKÉSZ, ALAPOS ÉS KEDVES VOLT”

„2023 augusztusában voltunk előszőr a Medicoverben vizsgálaton. Akkor döntöttük el hogy a várandós gondozást és a szülést is ott szeretnénk. Egy percig sem bántuk meg. Mindenki nagyon segítőkész, alapos és kedves volt. A szülés is teljesen pozitív élmény.”

BARBARA
2024.02.05.

„JÓL TUDTUK EREZNI MAGUNKAT ES BIZTOSÍTOTTÁK A SZÜKSÉGES NYUGALMAT”

„Profik, kedvesek. Mindenben megkaptuk a szükséges segítséget! A nehézségek ellenére jól tudtuk erezni magunkat es biztosították a szükséges nyugalmat. Köszönjük!”

ISTVÁN
2024.02.01.

„BÁRMIKOR ÚJRA RÁBÍZNÁNK MAGUNKAT ERRE A PROFI ÉS EMBERSÉGES CSAPATRA!”

„Nagyon köszönünk mindent, különösen Fantha Zsuzsa szülésznőnek az empatikus, vérprofi fizikai és lelki támogatást az egész szülés ideje alatt, dr Bokor Andrásnak a hatékony orvosi segítséget, és minden angyal csecsemős nővérnek a segítő kezeket és tanácsokat, akik egytől-egyig hatalmas szeretettel és tudással fordultak felénk még egy 24 órás műszak végén is a bent tartózkodásunk alatt! Mindenben maximálisan támogatva éreztük magunkat, és bármikor újra rábíznánk magunkat erre a profi és emberséges csapatra!”

ANDREA
2024.01.22.

„FIGYELTEK RÁNK, BÁTORÍTOTTAK”

„2 napot töltöttem decemberben a szülészeten. Jó élményként gondolok a bent tartózkodásunkra.
A szobák kényelmesek, az étkezés szuper, finomak és bőséges adagok.
A szülésznők, csecsemősök, nővérek egytől egyig kedvesek, segítőkészek. Egyszer nem éreztem, hogy a terhükre lennék. Figyeltek ránk, bátorítottak a császár után.
Külön szeretném kiemelni Ivett és Zsuzsi segítségét, kedvességét, hálás vagyok nekik!
Köszönöm, hogy jó szülésélménnyel zárhattam a várandósságomat!”

KATALIN
2024.01.20.

„TÖBBET KAPTUNK A CSECSEMŐS NŐVÉREKTŐL, MINT BÁRMIKOR GONDOLTUK VOLNA”

„A szülésznők és a csecsemősök is nagyon kedvesek voltak. Hasznos és praktikus tanácsokkal láttak el bennünket. Nagyon megkönnyítették az ittlétünket. Többet kaptunk a csecsemős nővérektől, mint bármikor gondoltuk volna.”

ANNAMÁRIA
2024.01.15.

„MINDENKI AZÉRT VOLT OTT, HOGY ANYÁNAK ÉS A BABÁNAK JÓ LEGYEN”

„Egy altatásos császármetszés után csak annyit tudok mondani, hogy messzemenően felülmúlta a várakozásaimat a szolgáltatás.
A vizsgálatokon teljeskörű tájékoztatás és maximális udvariasság. A császármetszés előtt alatt és után egy profi csapatmunkát lehetett látni, ahol Mindenki azért volt ott, hogy anyának és a babának jó legyen.
A születés utáni gondozás mesés, a nővérek fél méterrel a föld felett lebegő félistenszerű tündérek, akinek a kezében a legsírósabb baba is fél perc alatt elszenderedik. Szakmai tudásuk rendkívüli, türelmük szinte végtelen. Egy pillanatig sem éreztem, hogy teher lenne nekik, hogy foglalkozni kell velünk.
A részünkre adott felszerelések és egyéb fogyóeszközök szuper minőségűek, a szobák kényelme 5 csillagos, az étel bőséges és minőségi.
Mindenkinek azt kívánom, hogy ilyen körülmények között tarthassa a kezében az elsőszülöttjét.”

ÁDÁM
2024.01.10.

„SEMMI KIFOGÁSOM NEM VOLT”

„A lehető legjobb választás volt, nem bántam meg a döntésemet, hogy itt szülök. Mindenki nagyon kedves, mindenről alaposan tájékoztattak, a szobák kitűnőek és nagyon tiszták. Semmi kifogásom nem volt. Köszönöm!!”

CINTIA
2023.12.28.

„MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM”

„Mindenkinek csak ajánlani tudom. Az egész csapat nagyon korrekten és lelkiismeretesen végezte a munkáját. Végig tájékoztattak mindenről és mindenben maximálisan segítettek, ez igaz a szülés alatti időre és a gyermekágyas pár napra is.”

DORINA
2023.12.22.

„NAGYON HÁLÁSAK VAGYUNK, VISSZÜK A JÓHÍRÜKET”

„Profi, szakmailag felkészült csapat. Mindenki nagyon figyelmes és kedves, a legjobb döntés volt, hogy a Medicover Szülészetét választottuk. Nagyon hálásak vagyunk, visszük a jóhírüket!”

DÁVID
2023.12.08.

„CSAK AJÁNLANI TUDOM!”

„Nagyon kedves, segítőkész és profi szakemberek, csak ajánlani tudom!”

ESZTER
2023.12.03.

„AZ ODAFIGYELÉSÜK, KEDVES FIGYELMES SZENZITÍV BÁNÁSMÓDJUK”

„Csodálatos volt az orvos és egészségügyi dolgozok csapat munkája. Az odafigyelésük, kedves figyelmes szenzitív bánásmódjuk.”

ZSUZSANNA
2023.11.27.

„VÉGIG ÚGY ÉREZTEM, HOGY A FELESÉGEM ÉS A KISFIAM A LEGJOBB KEZEKBEN VAN”

„Szuper csapat! Végig úgy éreztem, hogy a feleségem és a kisfiam a legjobb kezekben van. Jó volt a szülésélmény és az ott töltött gyermekágyas napok is!”

MÁRTON
2023.11.22.

„A SZERZŐDÉSBEN LEÍRTAKAT TELJES MÉRTÉKBEN BETARTOTTÁK, MÉG TÚL IS TELJESÍTETTEK”

„3 napot töltött a feleségem a Medicover Szülészetén, összességében elégedettek voltunk mindennel. Maga a szülés alapvetően mindig egy szubjektív élmény, így a részletekbe nem is érdemes belemenni, úgy gondolom.. Ami pozitív volt, hogy abszolút törekedtek a természetes és háborítatlan szülésre, végül sajnos császármetszés lett a vége, de ez nem a szülészeti csapaton múlott. Mivel elég hosszúra nyúlt a vajúdás, volt lehetőségünk több módszert is kipróbálni úgy mint: fürdőkádban, labdán vagy bármilyen alternatíva, amit csak szerettünk volna. Mindenki mindenben nagyon segítőkész volt és nem kellett órákat várni szakemberei segítségére.

A műtétet alatt az orvosi team összeszokottsága és profizmusuk ámulatba ejtő volt és megnyugtató, amivel a tehetetlenség érzetemet maximálisan megszüntették. A jó kezekben vagyok mondat klisé, de teljesen lefedi a valóságot.

A szerződésben leírtakat teljes mértékben betartották, még túl is teljesítettek.”

TAMÁS
2023.11.20.

„NAGYON PROFI A SZAKMAI STÁB ÉS NAGYON SZÍVÉLYES AZ ELLÁTÁS”

„Rendkívül jól felszerelt, nagyon profi a szakmai stáb és nagyon szívélyes az ellátás. A szülészeti osztályt mindenkinek ajánlom!”

ISTVÁN
2023.11.18.

„VÉGIG AZT ÉREZTÜK, HOGY BIZTONSÁGBAN VAGYUNK!”

„A bent töltött idő alatt a takarítónőtől kezdve a szülészorvosig mindenkivel maximálisan meg voltunk elégedve. Kedves, segítőkész, hozzáértő emberek! Végig azt éreztük, hogy biztonságban vagyunk!

Köszönjük a Medicover csapatának!”

MÁTÉ
2023.11.17.

„MINDENKI NAGYON KEDVES ÉS SEGÍTŐKÉSZ VOLT”

„Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt. Amellett hogy hagytak kibontakozni, egy csomó tanáccsal is elláttak.”

NORBERT
2023.11.14.

„ÓRIÁSI HÁLÁVAL TARTOZOM”

„Óriási hálával tartozom a Medicover csapatának, hogy vigyáztak feleségemre és a kislányomra, és mindent megtettek azért, hogy a születés és az azt követő napok felejthetetlen élmény legyenek!”

DANIEL
2023.10.15.

„NEM GYŐZÖM ELÉGSZER MEGKÖSZÖNNI A MEDICOVER SZÜLÉSZORVOSAINAK ÉS SZÜLÉSZNŐINEK, HOGY MINDEN EREJÜKET ÉS TUDÁSUKAT BELEADVA, ÓRIÁSI TÜRELEMMEL ÉS HATALMAS EMPÁTIÁVAL EGYÜTT KŰZDÖTTEK VELÜNK”

„Freja kislányunk születése igazi két felvonásos, 24h át tartó csapatmunka volt, és nem győzöm elégszer megköszönni a Medicover szülészorvosainak és szülésznőinek, hogy minden erejüket és tudásukat beleadva, óriási türelemmel és hatalmas empátiával együtt kűzdöttek velünk! A vajúdás Dr. Bokor Andrásnál és Gombos Katinál kezdődött, de végül Frejus nem velük, hanem Dr. Bihal Gabriellával és Fekete Ivettel született meg. A hajrában ott volt velünk még Putz Viki is, illetve külön szeretném megköszönnöm Dr. Valler Krisztián aneszteziológusnak, hogy varázskoktéljával 🍄🧪 segített a fájdalom enyítésében! A születés után bent töltött három napot pedig Árkocsovicsné Martinák Gyöngyvér kedvessége és segítőkészsége tett felejthetetlenné! Külön köszönet Stanzel Panninak, aki a szülésfelkészítőn és CTG vizsgálatokon látott el hasznos tanácsokkal, és billentett át abba, hogy egy másik magánklinika helyett a Medicover-t válasszuk. Amikor Frejus megszületett, állítólag azt motyogtam, hogy “Ne aggódjatok, lesz kistesója!” — szóval találkozunk még! ❤️😘”

KRISZTINA
2023.10.11.

„CSAK POZITÍVUMOT TUDOK MONDANI!”

„Második gyermekem világra érkezését a Medicover csapata segítette. A várandósgondozás, a szülés és a csecsemőgondozás terén csak pozitívumot tudok mondani!”

DÓRA
2023.10.08.

„ITT ÉLMÉNY A SZÜLÉS”

„Köszönünk mindent. A legapróbb részletekig elégedettek vagyunk mindennel. Itt élmény a szülés. Az összes dolgozó odaadó munkájáért hálásak vagyunk. Biztosak vagyunk benne, hogy a következő babánk is itt fog megszületni.”

EMESE
2023.10.07.

„JÓ ÉRZÉSSEL FOGUNK VISSZAGONDOLNI AZ ITT TÖLTÖTT NAPOKRA”

„Nagyon örülök, hogy a Medicovert választottam. Mindenki nagyon kedves, segítőkész, ami ma már nagyon ritka, illetve az ellátás is olyan, amit az ember elvár. Köszönöm az itt dolgozóknak, hogy a kisfiamat világra segítették. Jó érzéssel fogunk visszagondolni az itt töltött napokra.”

SZABINA
2023.10.03.

„ELÉGEDETTEK VOLTUNK”

„Minden rendben ment, elégedettek voltunk. Viki és Ivett szülésznőnek külön köszönet, egy angyalok mindketten!”

BRIGITTA
2023.10.02.

„NAGYON BOLDOGOK VAGYUNK, HOGY ÚGY DÖNTÖTTÜNK, HOGY ITT SZÜLESSEN MEG A GYERMEKÜNK”

„Messzemenőkig csak ajánlani tudom, mindenki professzionális és elképesztően kedves, az ápolók, csecsemősök, orvosok, mindenki. Nagyon boldogok vagyunk, hogy úgy döntöttünk, hogy itt szülessen meg a gyermekünk.”

VIKTOR
2023.10.02.

„LE A KALAPPAL A MEDICOVER CSAPATA ELŐTT”

„Mindenki nagyon figyelmes és kedves volt. Le a kalappal a Medicover csapata előtt. Orvosok, Szülésznők, Csecsemőgondozók, Gyógytornász és még a Takarítónő is nagyon kedves és figyelmes volt.

Köszönünk mindent! 😊”

ZOLTÁN
2023.10.01.

„MINDEN CSAPATTAGBÓL ÁRAD A KEDVESSÉG, AZ ŐSZINTE TÖRŐDÉS ÉS A SEGÍTŐ SZÁNDÉK”

„Július 22-én született meg az első babám a Medicover kórházban. Nem volt egyszerű szülés; nyolc órán keresztül vajúdtam a kórházban, nem voltam a legkedvesebb kismama, és olyannyira kiabáltam, hogy az egész Váci út hallhatta, ahogyan születik a kisfiam. Az orvosok, a szülésznők, a csecsemőgondozók – mindenki rendkívül kedves, támogató és türelmes volt az egész ottlétem alatt. Nagyon hálás vagyok ezért. Le a kalappal a Medicover előtt, hogy egy olyan csapatot sikerült kialakítania, amely ilyen magas szintű szolgáltatást nyújt, nem csak azért, mert a csapattagok ügyelnek a professzionalitásra és az udvariasságra, hanem azért is, mert minden csapattagból árad a kedvesség, az őszinte törődés és a segítő szándék. A környezet pedig nagyon szép és tiszta. Egyszóval, mindent megkaptam, amiért érdemes magánkórházban szülni.”

2023.09.30.

„SZUPER KÖRNYEZET. KIFOGÁSTALAN.”

„Maximálisan elégedettek vagyunk, a személyzet nagyon kedves, és profi. Szuper környezet. Kifogástalan. Köszönünk mindent ezúton is!”

BOGLÁRKA
2023.09.28.

„AZ INTÉZMÉNY MINŐSÉGE KIEMELKEDŐ”

„Mindenki nagyon kedves, jólelkű, segítőkész volt. Az intézmény minősége kiemelkedő.

Köszönünk mindent!”

ANDI, RICSI
2023.09.20.

„ALÁZATTAL, BECSÜLETESEN ÉS JÓKEDVŰEN VÉGEZTÉK A MUNKÁJUKAT”

„Köszönjük az orvosoknak, szülésznőknek és csecsemőápolóknak, hogy pozitív élménnyé varázsolták fiunk születését!

Biztosítva volt számunkra a privát időtöltés, azonban a nap 24 órájában folyamatosan a rendelkezésünkre álltak a csecsemőápolók, akik alázattal, becsületesen és jókedvűen végezték a munkájukat.”

2023.09.18.

„JÓ ÉRZÉSSEL FIZETTEM A SZOLGÁLTATÁSÉRT, MERT ÚGY ÉREZTEM MINDENT MEGKAPUNK, AMIRE SZÜKSÉGÜNK VAN”

„Kedves mindenki! Ezt nagyon jó látni és átélni, türelmes mindenki és maximális segítőkészséget tanúsított, mindegy milyen napszak van és melyik műszak van itt.
(…)
Minden ismerősömnek ajánlani fogom. Az árra sincs panaszom. Éjszaka született a fiunk. 4 ember tudott velünk foglalkozni és láttam, hogy vannak mások is, hogy a már megszületett gyermekekkel és anyukáikkal is tudjanak foglalkozni. Ezt az év 365 napján nyújtják 0-24-ben… Hát ez sincs ingyen. Jó érzéssel fizettem a szolgáltatásért, mert úgy éreztem mindent megkapunk, amire szükségünk van. Hatalmas köszönet!”

ÁDÁM
2023.09.17.

„A SZÜLÉSNÉL (IS) MINDEN DOKTOR, SZÜLÉSZNŐ ÉS CSECSEMŐS VÉGLETEKIG KEDVES ÉS FIGYELMES VOLT”

„Tavaly novemberben derült ki, hogy várandós vagyok az első babámmal. Természetesen hatalmas volt az öröm. Az izgatott előkészületek során hamar felmerült a kérdés, hogy hol(!) és miként fog zajlani a várandósgondozás és később majd a szülés.

Alapos tájékozódás után tettük le a voksunkat a Medicover mellett. A döntésben az is szerepet játszott, hogy már volt pozitív tapasztalatunk az intézménnyel, illetve a nyílt napon elhangzottak is nagyon szimpatikusak voltak.

A várandósgondozás alatt az időpontegyeztetések nagyon gördülékenyek voltak és minden vizsgálat során kedves, türelmes(!) és alapos szakemberekkel találkoztam. A várandósgondozás alatt szerzett tapasztalat győzött meg arról, hogy szülni is a Medicoverben szeretnék.

Mi a legnagyobb szülészeti csomagot választottuk, mert fontos volt számunkra, hogy a férjem is végig bent tudjon velünk lenni (ami egy igazi áldás volt, hisz minden első „dolgot” együtt tudtuk megtapasztalni).

Összességében elmondhatom, hogy a szülésnél (is) minden doktor, szülésznő és csecsemős végletekig kedves és figyelmes volt. Külön szeretném hálámat kifejezni Bokor doktor úrnak és Ficsor Andrea szülésznőnek a végtelen türelmükért. :)”

2023.09.15.

„AZ ELSŐ PILLANATTÓL A VÉGÉIG BIZTONSÁGBAN, JÓ KEZEKBEN ÉREZTEM MAGUNKAT”

„Minden tekintetben meg vagyunk elégedve a Medicover szolgáltatásával és dolgozóival. Már a várandósgondozást is itt csináltuk és a szülés helyének kiválasztása sem volt kérdés ezek után.

Számomra a legfontosabb az, hogy az első pillanattól a végéig biztonságban, jó kezekben éreztem magunkat.

Rengeteg szakembert ki tudnék emelni, ezért nem kezdem el sorolni, de mindenkivel 110%-osan meg voltunk elégedve. Nem csak kiválóak a szakmájukban, de mindenki nagyon emberséges, segítőkész és szuper aranyos volt!

A szülészeten a környezet, az ellátás és az odafigyelés kimagasló volt!

Összegezve, mindent köszönünk és jó szívvel ajánljuk minden leendő szülőnek!”

2023.09.14.

„AZ ITT TÖLTÖTT IDŐ ALATT VÉGIG BIZTONSÁGBAN ÉREZTÜK MAGUNKAT”

„Köszönünk a folyamatos gondoskodást. Az itt töltött idő alatt végig biztonságban éreztük magunkat és nagyon megnyugtató volt az is, hogy mindenki rendkívül kedves volt, informatív és segítőkész. Nagyon profi szolgáltatást kaptunk, amit hálásan köszönünk mindenkinek!”

2023.09.11.

„NAGYON JÓ „ÉLMÉNYEKKEL” MEGYÜNK HAZA :)”

„Köszönünk mindent, nagyon jó „élményekkel” megyünk haza 🙂”

2023.09.10.

„AZ A TÖRŐDŐ SZERETET, EMPÁTIA ÉS ODAFIGYELÉS, AMIVEL ITT KÖRÜL VOLTUNK VÉVE IGAZÁN EGYEDÜLÁLLÓ”

„Fantasztikus 2 napot töltöttünk a Medicover szülészetén a második kisfiammal. Az a törődő szeretet, empátia és odafigyelés, amivel itt körül voltunk véve igazán egyedülálló. Nem lehet eléggé hálásnak lennünk. Köszönünk mindent!”

2023.09.10.

„ÖRÜLÜNK, HOGY KISFIUNK ÉRKEZÉSÉHEZ AZ ÖNÖK INTÉZMÉNYÉT VÁLASZTOTTUK”

„Nagyon elégedettek vagyunk mindenki munkájával, örülünk, hogy kisfiunk érkezéséhez az Önök intézményét választottuk.

A szolgáltatás rendkívül színvonalas, a dolgozók nagyon kedvesek és professzionálisak.

Köszönjük, hogy vigyáztak ránk!”

2023.09.09.

„ITT TÉNYLEG MINDEN FIGYELMET ÉS SEGÍTSÉGET MEGKAPTUNK”

„A legjobb döntés volt, hogy ezt az intézményt választottuk. Nagyon köszönjük a maximális profizmust, támogatást, odafigyelést és minden kedves szót amelyet itt kaptunk. Mindennel teljes mértékben meg vagyunk elégedve és csak jókat tudunk mondani. Első szülőként minden új és néha ijesztő de itt tényleg minden figyelmet és segítséget megkaptunk egy olyan nyugodt és kedves légkörrel társítva ami felbecsülhetetlen az első napokban. Minden orvos és nővér végtelen aranyos volt velünk amiért nagyon hálásak vagyunk. A következő szülésnél is ezt a helyet fogjuk választani ez már biztos. ❤”

2023.09.07.

„BÁTRAN ÉS JÓ SZÍVVEL AJÁNLJUK”

„Minden szempontot figyelembe véve, amelyet az édesanya, édesapa, és gyermekem igényelt vizsgálat, kérdés és ellátás időben megkaptuk, kérdéseinkre válaszokat kaptunk.

Szimpatikus volt számomra, hogy a természetes szülés lehetőségét az utolsó pillanatig meghagyták és elősegítették szaktudásuk legjavával annak ellenére, hogy végül császármetszést választottunk a biztonságos születés érdekében, anyai tágulás kis mértéke miatt.

Bátran és jó szívvel ajánljuk férjemmel, és Marci babánkkal minden leendő szülőnek az intézményt és az ellátásokat.”

2023.09.06.

„JOBB HELYET NEM IS VÁLASZTHATTUNK VOLNA”

„Nagyon köszönöm a rengeteg törődést, biztatást és odafigyelést, amit itt kaptam a napokban. Jobb helyet nem is választhattunk volna, mindenkinek csak ajánlani tudom.”

2023.09.05.

„OLYAN POZITÍV SZÜLÉSÉLMÉNYÜNK LETT, AMIT MINDENKINEK KÍVÁNOK”

„Nagyon örülök, hogy a Medicovert választottuk, a várandósgondozás és a szülés is csak pozitív élményekkel volt teli.
A szüléstől nagyon féltem, de mindenki annyira kedves, és támogató volt, hogy olyan pozitív szülésélményünk lett, amit mindenkinek kívánok.
A bent töltött 3 éjszakán is rengeteg segítséget kaptunk, úgy érzem, hogy ezzel nagyon megkönnyítették az első otthon töltött napokat is.
Bárkinek szívesen ajánlom a kórházat, és ha úgy adódik, mi is mindenképp visszatérünk :)”

2023.09.04.

„100%BAN POZITÍV ÉLMÉNY”

„Az első babámat 2 évvel ezelőtt egy állami kórházban szültem, amivel a körülményekhez képest elégedett voltam mégis hiányzott valami. Mikor terhes lettem a második babámmal sikerült megfogalmaznom, hogy mi hiányzott. A pozitív szülésélmény, amiben férjemmel es babámmal vagyunk a főszerepben es nem az orvosok. Illetve egy olyan gyermekágyas időszak, ami tényleg a pihenésről és nem csak a túlélésről szól, hiszen most már egy kétéves is vár otthon, így minél kipihentebben akartam hazamenni. Utólagosan azt kell hogy mondjam kívánságom teljesült. A vajúdás es a szülés is egy kellemes, meghitt élmény volt, a szülésznő es az orvos mindenről tájékoztatott, mindenről informált, de semmit nem erőltetettek rám. A gyermekágyas osztályon a csecsemősök es a nyugodt környezetnek köszönhetően ténylegesen csak a pihenés, regenerálódás es a kislányommal való összehangolódásé volt a főszerep. 100%ban pozitív élmény, es ha újabb babát vállalunk, mindenképpen a Medicovert fogjuk valasztani. Köszönünk mindent az orvosoknak, szülésznőknek, csecsemősöknek, hogy tényleg fantasztikus élménnyé varazsolták a lányunk születését.”

RÉKA
2023.08.29.

„HA LESZ MÉG GYERMEKÁLDÁS A CSALÁDBAN, AKKOR IS EGÉSZ BIZTOSAN EZT A CSAPATOT FOGJUK VÁLASZTANI”

„Köszönjük azt a sok önzetlen törődést, szeretet és odafigyelést, amiben részünk volt az itt eltöltött két nap alatt! Külön szeretnénk megköszönni dr. Bokor Andrásnak, hogy időben cselekedett és így anya és baba is egészségesen távozhattunk a kórházból. Köszönet dr. Valler Krisztiánnak, aki úgy szúrta az érzéstelenítést, hogy annál egy vérvétel is jobban fáj és aki végtelenül megnyugtatóan és empatikusan kommunikált a művelet során. Nem felejtjük el a nevét. Bornyász Noémi segített az első felállásban. Nála szerethetőbb, kedvesebb, türelmesebb ember nem nagyon van. Egy igazi kincs ebben a szakmában. Fekete Ivett: már a szülésfelkészítőn nagyon a szívembe zártam. Vidám, optimista, személyiségével olyan pozitív légkört teremt, amiben egyszerűen jó lenni. Aztán itt vannak a csecsemős nővérkék. Sajnos nem tudom a nevét annak a fiatal hölgynek, aki 07.28-án velem volt, de egy imádnivaló, végtelenül segítőkész embert ismertem meg a személyében, aki mindig akkor és annyit volt jelen amikor amennyire éppen szükségem volt. Nagyon hálás vagyok neki. Csakúgy, mint Gyöngyvér nővérkének, aki szintén hatalmas támszom volt és akire mindig lehetett számítani. Végül pedig köszönöm annak a takarító néninek a kedvességet, akinek a nevét szintén sajnos nem tudom, de Erdélyből jött és minden nap szánt arra időt, hogy beszélgessünk, ami nekem nagyon sokat jelentett.

Ha lesz még gyermekáldás a családban, akkor is egész biztosan ezt a csapatot fogjuk választani.

Köszönünk mindent!”

LINDA
2023.08.10.

„RÉSZEMRŐL EZ A MAX AMIT CSAK KAPHATTAM, MÉG TÖBB IS MINT AMIRE SZÁMÍTOTTAM”

„Szép szülési élményt szereztem. Olyat, mint amit a szülésfelkészítőn is mesélnek, hogy jó lenne minden anyának átélni. Törődtek, foglalkoztak velem, vigyáztak rám.

Részemről ez a max amit csak kaphattam, még több is mint mire számítottam.

A babával kapcsolatban is rengeteg segítséget kaptam, tanítást, gondoskodást.

Köszönöm szépen Mindenki munkáját.”

KRISZTI
2023.07.25.

„OLYAN SZAKMAI CSAPAT ÁLL A MEDICOVER SZÜLÉSZET HÁTTERÉBEN, HOGY BÁRKIRE RÁBÍZNÁM GONDOLKODÁS NÉLKÜL MAGAM”

„Júliusban, a Medicoverben született meg a kislányom. Már a várandósgondozásom is itt zajlott. Esetmenedzserem fantasztikusan megszervezte a vizsgálataimat, mindig időben jelentkezett és nagyon segítőkész és kedves volt. Életem legembertpróbálóbb és legcsodásabb élménye volt a szülés, de Apuka végig bent lehetett velem mind a 4 napon minden vizsgálatnál és a szülőszobán is.

Ezúton is szeretném megköszönni a teljes szülészeti szakmai csapatnak a közreműködést és mérhetetlen segítséget, támogatást, amit kaptam az elmúlt 9 hónapban és a szülésnél egyaránt.

Külön köszönetet szeretnék mondani Jánosy Gábor doktor úrnak, aki végigvezetett a várandóságomon. Türelem, empátia, kedvesség és olyan mértékű biztonságérzetet adott nekem a doktor úr, hogy egy pillanatig nem aggódtam a 9 hónap alatt. Szintén külön köszönet Gál András doktor úrnak és Gombos Katalin szülésznőnek, aki végigcsinálták velem a vajúdást és éjszakát, támogatottak, bátorítottak, és igyekeztek komfortossá tenni a helyzetemet. Mérhetetlen hálával tartozom Bokor András doktor úrnak, aki világra segítette az én kis tündéremet. Itt szeretném kiemelni Tőke Arianna szülésznőt, aki a doktor úr mellett végig “fogta a kezem” a szülés alatt. Természetes úton gátvédelemmel született meg a kislányunk. A csecsemős nővérek mind nagyon türelmesek, kedvesek és nagyon de nagyon segítőkészek voltak, egy élmény volt tőlük megtanulni a gyermekgondozás alapjait, köszönöm❤️. Itt szintén kiemelném Árkocsovicsné Martinák Gyöngyvért, aki lehetővé tette, hogy a kislányom a nehézségek ellenére 100% anyatejes lehet. Ugyan nem tudok minden nevet felsorolni, akik részt vettek a szülésemnél bármilyen módon, de olyan szakmai csapat áll a Medicover szülészet hátterében, hogy bárkire rábíznám gondolkodás nélkül magam.

Egy szó, mint száz, szívből ajánlom a kórház szülészeti osztályát bárkinek! Nekem a legszebb 4 napot adták.

És egy biztos. A további gyermekeimet is itt szeretném a világra hozni. CSAK A MEDICOVER!!!❤️❤️❤️”

NÓRA
2023.07.22.

„AJÁNLOM MINDEN SZÜLÉS ELŐTT ÁLLÓ KISMAMÁNAK AKI EZEN GONDOLKODIK!”

„Kiváló szakmai csapat és magas szintű ellátás, össze sem hasonlítható egy állami intézménnyel. A takarítószemélyzettől kezdve az orvosokig mindenki hihetetlenül kedves és alapos. Kislányom itt született, mindennel elégedettek voltunk. Ajánlom minden szülés előtt álló kismamának aki ezen gondolkodik! 🙂”

DÓRA
2023.07.18.

„ÉN CSAK JÓKAT TUDOK MONDANI MINDENKIRŐL ÉS MINDENRŐL”

„Nekünk első pillanattól eldőlt hogy nem államiban szeretnénk szülni és természetesen hosszas nézelődés után emellett a szülészet mellett döntöttünk. Én már a várandósgondozásomat is itt csináltam végig és mondanom sem kell hogy minden milyen szépen gördülékenyen működött, nagyon jó volt főleg első terhesség révén hogy nem nekem kellett minden időpontnak utána mennem hanem mindig időben kerestek a következő vizsgálat miatt és tényleg az összes vizit kellemes volt bárkihez mentem. Így igazság szerint minden alkalom és persze a szülészeti nyílt nap is teljesen megerősítette bennem hogy jó kezekben leszünk. Maga a szülés pedig számomra eddig is egy csoda volt de így átélve méginkább annak érzem. ❤️ Nagyon hálás vagyok mindenkinek aki bent volt és részt vett mind a szülesemnél mind a benttartózkodásunk során. Külön szeretném megköszönni Stanzel Annának és Jánosy doktorúrnak a hihetetlen profizmust és nyugodt környezetet amit mindvégig biztosítottak számunkra. Mindkettőjük jelenléte és kedvessége rengeteget segített a nehéz pillanatokban. ❤️🤗 Nekem végül szükségem volt epidurális fájdalomcsillapításra és az azt végző aneszteziológus is hihetetlen jófej volt. A szülés végénél jelenlevő csecsemős orvos és nővér is nagyon aranyos és kedves volt. Tényleg igazából én csak jókat tudok mondani mindenkiről és mindenről. A szobánk nagyon kényelmes volt, minden étel finom és bőséges, mindenki leste minden kérésünk és kérdésünk. Nekünk minden pénzt megért hogy a férjem is végig bent tudott velünk lenni és aludni is, sokat számított főleg így az első napokban! A szülésből semmi kellemetlen nem maradt meg, mert nem csak kedvességgel, profizmussal de mi úgy éreztük hogy szeretettel is körbevesznek minket. ❤️ Egy szó mint száz, mi biztosan a Medicovert választjuk a következő szülésnél is. 🤗”

AMANDA
2023.07.15.

„MEGISMÉTELHETETLEN ÉLMÉNY SZÁMUNKRA”

„Ezúton is szeretnénk még egyszer megköszönni Katalinnak és Gábornak, amiért a születést olyan emberközelien elhozták és végigvezették, ami nagyjából megismételhetetlen élmény számunkra.

Igazán nagyon köszönjük mindenkinek munkáját és segítségét!”

LILI
2023.06.25.

„MIND A KÓRHÁZRÓL, MIND AZ ITT DOLGOZÓ EMBEREKRŐL CSAK MAXIMÁLISAN POZITÍVAN TUDOK NYILATKOZNI”

„Nem gondoltam volna, hogy szülés lehet ennyire pozitív élmény!

Várandósgondozásra jelentkeztem a Medicoverhez, ám annyira pozitív volt a tapasztalom végig, hogy így a szülési csomagot is megvásároltuk. Mind a kórházról, mind az itt dolgozó emberekről csak maximálisan pozitívan tudok nyilatkozni. A profizmusuk, a hozzáállásuk az emberhez.. hálával a szívemben gondolok vissza mindenkire, aki segített világra hozni a kisfiúnkat, illetve aki utána a gondunkat viselte!

NAGYON KÖSZÖNÖM!!!”

RÉKA
2023.06.21.

„MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM, HOGYHA TEHETI, ITT CSINÁLJA VÉGIG A VÁRANDÓSGONDOZÁST ÉS A SZÜLÉST IS!”

„A kislányunk úgy döntött, hogy ő szó szerint „kilép” a nagyvilágba, így programozott császármetszésre voltam kiírva május 25-re. Mivel a várandósság alatt egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy engem élből műteni fognak, így nagyon váratlanul ért a hír, mikor kiderült, hogy a kisasszony továbbra is tartja a medencevégű fekvést. Borzasztóan meg voltam ijedve a műtét gondolatától, mert ez volt az egyetlen dolog, amit sosem akartam.

Hála a Medicover mérhetetlenül kedves, emberséges és profi csapatának a császármetszés végül nem lett számomra tragikus élmény.
Ezúton szeretném megköszönni Bokor András doktor úrnak és Nagy Gábor doktor úrnak a kedvességet és a profizmust, Szeghy Szabolcs aneszteziológusnak, hogy végig tartotta bennem a lelket, és mindig elmondta éppen mi történik, mire számíthatok. Továbbá köszönöm a teljes műtős csapatnak, hogy végig nagyon kedvesek, figyelmesek és empatikusak voltak velem és ennek köszönhetően gyorsan elmúlt a műtét miatti félelmem is.

A szülésznők közül köszönök mindent Andreának, aki előkészített reggel a műtétre és Zsuzsannának, aki a műtét alatt is velünk volt. A gyermekágyas időszaknál pedig külön köszönet Ariannának és Noéminek a rengeteg kedvességért és segítségért, amit kaptam tőlük.
És végül a csecsemőápolók közül hálás köszönet Katának és Ivettnek mindenért, az odaadó figyelemért, kedvességért és segítségért, amit kaptunk tőlük az első időszakban, ami első gyermekes szülőként nekünk rengeteget jelentett.

A Medicovernek hála nagyon pozitív szülésélményben volt részünk, még így is, hogy császármetszésre került sor. Bárkivel találkoztunk, akár csak pár percre is a bent töltött idő alatt, mindenki végtelenül kedves volt, érdeklődött és gratulált.

Külön köszönet még Molvarec doktor úrnak, akinél a várandósgondozást csináltam végig és már akkoris tudtam, hogy nagyon jó kezekben vagyok.
Köszönöm az esetmenedzsereknek is, Barbarának, Dorottyának és Andreának a kedves és profi hozzáállást és a rengeteg segítséget!
Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogyha teheti, itt csinálja végig a várandósgondozást és a szülést is!

Egészen biztos, hogyha lesz később kistesó, akkor ugyanígy a Medicovert fogjuk választani!”

PETRA
2023.06.11.

„BIZTOS KEZEKBEN ÉREZTEM MAGAM VÈGIG”

„Biztos kezekben éreztem magam vègig, mindenki kedves és segítőkèsz volt. Külön szeretnèm megköszönni Unger Zsuzsanna szülésznőnek a profizmusát, hogy vègig támogatott, segített ès figyelt ràm. Örökkè hàlás leszek neki, hogy ennyire pozitív szülésèlmènyt kaphattam általa.”

DIA
2023.05.22.

„MINDENKI A KÓRHÁZBAN PROFI ABBAN AMIÉRT OTT VAN”

„A lehető legnagyobb biztonságban, segítésben, megértésben és szeretetben született meg a kisfiam a Medicover csodálatos szülőszobáján Május 24-én! ❤️🙏🏽

A szülésznők, a nőgyógyász, egyszerűen mindenki a kórházban profi abban amiért ott van és végtelen nagy türelemmel és szeretettel fordulnak az ember felé ami azt gondolom, egy ilyen kiszolgáltatott helyzetben, mint a vajúdás/szülés/gyermekágy – nagyon jól tud esni és nagyon sokat segít!

Hálával és szeretettel tele a szívem!
Nagyon köszönök mindent, mindenkinek!

Unger Zsuzsa nélküled fogalmam nincs mit csináltam volna ❤️ Soha de soha nem felejtelek el ❤️🙏🏽

Dr. Bokor Andrásnak is MINDENT köszönök! ❤️❤️❤️❤️

Köszönöm a Medicover Szülészet egész csapatának ❤️🙏🏽”

ANNA
2023.05.13.

„MINDENKI ODATETTE MAGÁT A NEM TÚL KÖNNYŰ SZÜLÉSBE”

„Le a kalappal! Szombaton született meg kislányunk náluk és maximálisan elégedettek vagyunk velük. Szerintem sokat elmond a szituációról, ha azt mondom, hogy öten szültünk. Mindenki odatette magát a nem túl könnyű szülésbe és a hozzáállásuk, kitartásuk és szakértelmük nélkül korántsem sikerült volna a természetes út.

Mindent köszönünk, csak így tovább!

Üdvözlettel:
Timi, Gábor és a kis Hanna”

GÁBOR
2023.05.12.

„MAXIMÁLIS KEDVESSÉGGEL ÉS PROFIZMUSSAL ÁLLTAK RENDELKEZÉSÜNKRE”

„Leírhatatlan az a kedvesség, odafigyelés és szakmai tudás, amit kaptunk Önöktől. Mindenért nagyon hálásak vagyunk, a csecsemősök előtt külön le a kalappal, hatalmas segítséget nyújtottak az első napok bizonytalanságaiban.

Természetesen a szülésznők és az orvosok is maximális kedvességgel és profizmussal álltak rendelkezésünkre bármikor. Még egyszer nagyon köszönünk mindent!”

SAROLTA
2023.05.11.

„JÓ VOLT ÉREZNI, HOGY MENNYIEN SZORÍTANAK NEKÜNK”

„Április 26-án szerda este 19:10-kor született meg a kisfiam a Medicoverben. Szeretném kifejezni a hálámat a pozitív szülésélményért, amiben részem lehetett.

Összességében nem volt egyszerű szülés, mert GDM miatt ballonos indításra volt szükség, illetve másnap nem igazán indultak be a fájások még kora délutánra sem. Ez lelkileg nagyon megviselt, de az az empátia és igyekezet, amit Kauker Beáta doktornő részéről tapasztaltunk, nagyon sokat jelentett. Nem szerettem volna császármetszést, így mindent megtett, hogy hüvelyi úton hozhassam világra Vincét. A kedvessége és a profizmusa beváltották a Medicoverhez fűzött reményeket. Már a várandósgondozás során is rendkívül alapos és segítőkész volt, telefonon keresett a labor eredményemmel kapcsolatban, nagyon szerencsésnek éreztük magunkat, hogy a szülést is ő kísérte végig. Este 7-kor volt műszakváltás, de ő még ott maradt mellettünk a kitolás alatt és csak 8 órakor köszönt el, mikor már össze is varrtak. Összességében a szülés lehetett volna traumatikus élmény is, mert nem ment könnyen, de hála a doktornőnek egész nap egy családias, megnyugtató közegben lehettünk és maximálisan biztonságban éreztük magunkat, így mindig jó érzéssel fogok visszagondolni a bent töltött időre.

Kauker doktornőn kívül szeretnék még név szerint kiemelni néhány kollégát, akiknek szintén nagyon hálásak vagyunk. Kovácsné Unger Zsuzsanna szülésznő volt velünk egész nap, a doktornőhöz hasonlóan ő is végtelen kedves volt, minden komfortot biztosított számomra és tartotta bennem a lelket. Az esti váltásban Zsóka szülésznő érkezett a kitolási szakaszra, ezt követően pedig még éjfélig velem volt, hogy meggyőződjön róla, hogy eláll a vérzésem. Segített rendbe tenni, de még a szoptatásban is segített. Éjszaka és másnap reggel is bejött még a szobámba, hogy megkérdezze, hogy vagyok, ez nagyon jól esett.

A csecsemőápolók közül Gyöngyvér és Ivett segített a szülés után, amire első gyermekes anyukaként nagy szükségem volt, majd csütörtök-pénteken Koselák Tímea foglalkozott velünk rengeteget, segített a mellretételben, fürdetésben, pelenkázásban, bármikor kérdésünk volt, azonnal jött. Jó volt látni, hogy mind ő, mind a többi csecsemős milyen szeretettel bánt a fiunkkal, mikor pihennem kellett, tudtam, hogy a legjobb kezekben lesz náluk.

Összességében hihetetlen pozitív tapasztalatunk volt a szülészettel, jó volt érezni, hogy mennyien szorítanak nekünk, hogy minden rendben legyen, még a takarítónőnek is mindig volt néhány kedves, bíztató szava a bent töltött idő alatt. A szülés másnapján bejöttek a szobámba, akik ott voltak a kitolásnál, még egyszer gratuláltak, érdeklődtek, hogy érzem magam. Jó volt megtapasztalni ezt a családias közeget, nagyon örülünk, hogy Önökkel szerződtünk, amit kaptunk, minden várakozásunkat felülmúlta. A második szülésemhez is a Medicovert választom majd.

Nagyon köszönjük ezeket a csodálatos első napokat, amiket családként bent töltöttünk Önöknél.”

ESZTER
2023.05.09.

„CSODÁLATOS ÉLMÉNY VOLT!”

„Hihetetlen profizmus és kedvesség, családias környezet, hálásak vagyunk a bent töltött napokért. Az orvosok, szülésznők, csecsemősök mind emberfeletti munkát végeznek itt, a körülmények szülészethez méltók. Csodálatos élmény volt!”

ESZTER
2023.05.02.

„HATALMAS SZÍVVEL TÁMOGATJÁK A KISMAMÁT”

„Elképesztő profizmus, kedvesség, udvariasság és türelem jellemzi a helyet. Mind szakmailag mind emberileg nagyon elégedettek voltunk mindennel, felül is múlta a várakozásainkat. Tiszteletben tartják a kívánságokat, türelmesen elmagyarázzák az összes lehetőséget, és hatalmas szívvel támogatják a kismamát a nehéz pillanatokban. Életünk legjobb döntése volt, hogy itt születhetett meg a kisfiunk, ezúton is köszönöm az osztály összes dolgozójának!”

LEVENTE
2023.04.25.

„CSAK AJÁNLANI TUDOM A HELYET”

„Pár napja született a kis babánk itt, és elmondani nem tudom mennyire hálás vagyok, ahogy bántak velem. Az orvosok nővérek csecsemősök, mind megérdemlik hogy megdícsérjem őket. Csak ajánlani tudom a helyet.”

TIRA
2023.04.17.

„NAGYON KEDVESEN FOGADTAK MINKET”

„Először is a klinika modern és hangulatos. Az orvos és a nővérek, Viki és egy másik hölgy nagyon kedvesen fogadtak minket attól a pillanattól kezdve, hogy megérkeztünk a kórházba. A bánásmód, a rendelkezésre állás és az útmutatás mind nagyszerű volt. A szülés utáni ellátás és a támogatás is nagyon jó.”

SUBHASH
2023.04.13.

„MINDENT ÖSSZEVETVE MINDENNEL IS TÖKÉLETESEN ELÉGEDETT VOLTAM”

„Az állami kórházban úgy kezdték, korosak vagyunk. A Medicoverben gratuláltak. Így kezdődött….

Várandóscsomagot fizettem. Kapcsolattartóim Dorottya és Barbara 🙂 Mindent nagyon köszönök! A sok segítséget, a kedvességet, empátiát, probléma megoldást és tényleg mindent! 🙂 Nélkületek elvesztem volna :)) A szülési csomagot már Andrea “intézte”. Vele kevesebb volt a kommunikáció -főleg, mert a kislányunk 2 héttel előbb érkezett. Viszont neki is mindent- mindent köszönök. 🙂 A vérvételen pedig szeretném megemlíteni Fruzsinát és Andreát. A terheléses vércukorvizsgálatnál és a többi vérvételnél is rendkívül precízek voltak és tartották bennem a lelket míg várakoznom kellett :))

Az orvosok….sok doktornál és doktornőnél jártam. Egytől egyig mindenki nagyon kedves, preciz és érthető volt. Külön szeretném kiemelni Dr. Kauker Beáta és Dr. Dékány Ágnes doktornőket. Az empátiájuk és kedvességük nekem sokat jelentett és ezen felül még körültekintőek és precízek is voltak 🙂 Köszönök nekik mindent és hálás vagyok nekik mindenért❤

Szertném megemlíteni a szülésznők közül Pannit, Zsókát és Nikolettet. Panni nagyon nagyon sok tanácsot adott a szüléssel és a babázással kapcsolatban, kedves volt és érthető. Azóta is minden nap eszembe jut:) Zsókának és Nikolettnek pedig köszönet a szülés közbeni sok-sok segítséget, empátiát és kedvességet.

És végül de nem utolsó sorban: Nagy-nagy köszönetem a csecsemős nővérkéknek akik nélkül most nem is tudom mi lenne velem! Azt a sok segítséget, információt, kedvességet, empátiát (amit jó esetben ilyenkor egy Anyukától kap egy új Anyuka…az én Anyukám sajnos ezt már nem élhette meg) Őtőlük megkaptam. Szeretném kiemelni itt Ritát, Emesét és Arianát. A kedvességük, segíteni akarásuk, tapasztalatuk…..és a minden is!!!!! Köszönöm Nektek!!

Mindent összevetve mindennel is tökéletesen elégedett voltam. Egyszerű volt minden: az időpontfoglalás, a bejelentkezés, a vizsgálatok időben zajlottak, várni max. 10 percet kellett egyszer-egyszer. Mindenki kedves, precíz és segítőkész volt! Csak ajánlani tudom és fogom is! Köszönöm szépen mindenkinek!❤”

CILI
2023.04.12.

„MINDIG TUDTA A FELESÉGEM, HOGY A LEHETŐ LEGJOBB KEZEK KÖZÖTT VAN”

„A feleségem és a saját nevemben is szeretnék köszönetet mondani a teljes Medicover csapatának az elmúlt 9 hónapnyi ellátásért. Hálásak vagyunk, hogy mind a várandósgondozás, mind a szülés stresszmentes volt, mivel mindig tudta a feleségem, hogy a lehető legjobb kezek között van. Csak szakmailag kompetens és emberileg empatikus orvosokkal, szülésznőkkel, és csecsemőápolókkal találkoztunk.

A várandósgondozás legnagyobb előnye azon túl, hogy modern környezetben és a legjobb orvosok támogatásával lehet végigcsinálni, az az hogy nem kell izgulni, hogy vajon mikor és mi lesz a következő vizsgálat, mivel mindig proaktívan keresik a kismamát, aki vele leegyeztetve kap időpontot.

A szülés során három fantasztikus hölgy segítette a feleségem, akik a szülőszobán olyan támogató légkört teremtettek, mintha otthon szülésben lenne részünk. Semmiben nem siettették, mindent az ő és a baba érdeke szerint javasoltak és csináltak. Bár sajnos a baba a fekvése miatt végül császárral jött a világra, a csapat a legvégsőkig elment, hogy sikerüljön természetes úton a szülés. A császár során a műtős csapat szintén nagyon empatikus orvosokból állt, feleségem azóta is hálával gondol az aneszteziológusra, aki végig tartotta benne a lelket.

Ha lesz következő és következőre is megengedhetjük magunknak, egészen biztosan a Medicovert fogjuk választani a teljes várandósságra. Hálásan köszönünk mindent!”

NORBERT
2023.04.10.

„MINDENKI NAGYON KEDVES, KÉSZSÉGES”

„Szülészethez méltó légkör; nyugalom, profizmus. Mindenki nagyon kedves, készséges, maximálisan meg vagyok elégedve, azt kaptam, amire vártam: egy csodálatos szülésélményt, mindenben támogató profi csapatot, boldog gyermekágyas napokat.”

ÁGNES
2023.03.08.

„TÉNYLEG PROFI A CSAPAT. CSAK ÍGY TOVÁBB! :)”

„Mi a VBAC miatt választottuk a Medicover kórházat. Úgy voltunk vele a férjemmel, hogy legalább megpróbálnánk, de mentálisan felkészültünk az esetleges újabb császármetszésre is. Hálás vagyok a Medicover csapatának, hogy senki nem próbált lebeszélni a VBAC-ről. A várandósgondozást is itt csináltam, mindig más orvoshoz kértem magam, hogy több embert is megismerjek. Kivétel nélkül mindenki támogató volt. Összességében nagyon elégedett vagyok és köszönettel tartozom ezért. Nálam már az rettentő pozitív, hogy ők tereltek mindig a VBAC irányába, amikor kicsit elbizonytalanodtam. Lebeszélni róla meg tényleg nem akart senki. Ez szerintem nagy szó, és nagyon jó dolog. 🙂

125 km-re lakunk Budapesttől, és aktív vajúdással ültünk autóba. Ezt is nagyon profin kezelték: megnyugtattak és vártak már minket. A szülés alatt figyelembe vették a kéréseinket, emberként kezeltek minket. Meg tudtunk mindent beszélni a személyzettel, minden kérdésre kaptunk választ a szülésznői konzultációk és a szülés alkalmával is. A férjem ott lehetett mindenhol a babánkkal és velem is. A gyerekágyas osztályon is barátságos és segítőkész volt minden nővér, még a takarítónő is nagyon aranyos volt. Nem sokszor kértem segítséget, de mindig kérdezgették, hogy van-e szükségem bármire is. A babámmal szeretettel bántak. Tényleg profi a csapat. Csak így tovább! 🙂 A babám azóta is kiegyensúlyozott, biztosan összefüggésben van a békés születéssel és kezdettel, amiért nem tudok eléggé hálás lenni. Ha születik még gyermekem, biztosan itt fog a világra jönni.”

ORSOLYA
2023.02.20.

„A KÖVETKEZŐ GYEREKÜNKET IS ITT SZERETNÉM MEGSZÜLNI”

„Ha egy szót kellene mondanom a szülészetről, azt hiszem, a HIVATÁS lenne az.. így, csupa nagy betűvel. A kórházban töltött 2-3 nap alatt megtapasztalhattam, mit is jelent, ha valaki szívvel-lélekkel csinálja a munkáját. Itt ugyanis mindenki ilyen. Én abban a szerencsés helyzetben lehettem, hogy az egész várandósgondozásom is itt zajlott, egészen a szüléssel bezárólag.

Köszönetemet szeretném kifejezni Bokor András doktor úrnak, aki végigkísérte a három trimesztert. Korrekt, egyenes, nyílt hozzáállásával soha nem maradt bennem kétség a vizsgálatok után.

Dr Molvarec Attilának, akinél a genetikai ultrahang vizsgálatokon voltam, és aki elképesztő szakmai tudásával és felkészültségével olyan biztonságérzetet adott, hogy tudtam, minden a legnagyobb rendben van a babával.

Nagyon hálás vagyok Fekete Ivett szülésznőnek, aki végig velem volt a szülés alatt. Aki nem engedte, hogy feladjam, pedig sokszor éreztem úgy, hogy nem leszek képes végigcsinálni.

Hálás köszönet Benei Barbara doktornőnek, aki levezette a szülést, és ellátott utána. És annak a tucatnyi embernek, akik a kitolásnál érkeztek. Ott már nem mindenkire emlékszem. 🙂 Végül pedig köszönöm a gyermekágyas osztály összes dolgozójának azt a két napot. A csecsemős nővéreknek, az ápolóknak, a takarító személyzetnek. Szállodában éreztem magam, és néha úgy vissza is mennék. 🙂 Egészen biztos, hogy a következő gyerekünket is itt szeretném megszülni.”

DITTE
2023.01.15.

„FELEMELŐ ÉRZÉS, HOGY EZT ÍGY IS LEHET CSINÁLNI!”

„2022. novemberében született itt második kisfiunk programozott császármetszéssel. Csak annyit tudok mondani, hogy csodálatos élmény volt a szülés és a bent töltött kórházi napok! Feledtette az első szülésem viszontagságait is, és felemelő érzés, hogy ezt így is lehet csinálni! Mindenkinek volt hozzánk egy kedves szava, bátran kérdezhettünk, kérhettünk segítséget, nem volt felesleges ítélkezés sem. Mindenki profin végezte a dolgát, csak ajánlani tudom a Medicovert! Nekünk egy életre szóló élményt okozott 🙂”

ROBERTA
2023.01.07.

„TÖRŐDŐ, GONDOSKODÓ ÉS FIGYELMES VOLT MINDENKI”

„Második babánk született meg ezen a “csoda helyen”. Röviden összefoglalva: törődő, gondoskodó és figyelmes volt mindenki. A helyszín impozáns, és az itt dolgozó emberek hozzáállasa példaértékű volt. A legnagyobb lelki támogatást és profi szakmai ellátást kaptam az élet legnehezebb és egyben legcsodálatosabb eseménye közben mind az orvostól és a szülésznőktől egyaránt. A csecsemősök maximálisan segítettek és partnerként kezeltek végig. Csak ajánlani tudom.”

ANETT
2023.01.06.

„MEGYÜNK MÉG, HA AZ ÉLET MEGAD NEKÜNK MÉG LEGALÁBB EGY CSODÁT! :)”

„A mi kis családunk itt élte meg az első csodánkat, a kisfiunkat, és szinte biztos, hogy a következőket is itt fogja terveink szerint. Úgy mentünk be feleségemmel, hogy a Budapestre költözésünk után, otthonról (Debrecen) elég messze voltunk, ketten a Világ ellen, és tényleg semmit nem tudtunk, ráadásul relatíve elég fiatalon (huszonévesen..). Csak reménykedni tudtunk, hogy itt majd segítenek nekünk. Megmutatják mit hogyan kell. Nagyon-nagyon féltünk.. Úristen, mi lesz, de győzködtük magunkat, egymást, majd ott segítenek úgyis! Na ami ezután következett.. az nem volt semmi. A szülésznő, a szülész orvos, a mindenki. Áhh…amit nem is igen lehet leírni, csak talán úgy, hogy hangosan mondogatjuk azt a két szót nagyon köszönjük, majd mosolygunk, mint egy tejbetök.. ezek voltunk mi, immár hárman. Megyünk még, ha az élet megad nekünk még legalább egy csodát! 🙂 ..és azóta is, hálásan köszönjük munkájukat! 2022.08.20.♥️”

BÉLA
2022.12.20.

„MÉG A LEGNEHEZEBB PILLANATOKAT IS MEGSZÉPÍTETTÉK!”

„12.09.-én szültem meg a kislányom.
Mindenkinek csak ajánlani tudom a Medicover szülészetét! Magas színvonal, kiemelkedő orvosok, szülésznők, csecsemőápolók és neonatológusok, akik egytől egyig szakmaiságukkal, kedvessègükkel, segítőkészségükkel még a legnehezebb pillanatokat is megszépítették! Hálás Köszönet!!!”

VIVIEN
2022.12.19.

„ÖRÖMMEL ÉS MEGNYUGVÁSSAL AJÁNLOM”

„Szeretném megosztani azt az örömhírt, miszerint Csongor kisfiam boldog és egészséges kisbaba, mostmár 6 hetes, 5,2 kg és 60 cm. A születés csodájának impozáns kivitelezésű helyszínéért és a kiváló ellátásért szeretném elsősorban kifejezni a hálámat, ugyanis a Medicover és szakembergárdája mind az előzetes vizsgálatok – mind pedig a szülési folyamat során hozzáállásában, együttműködésében, és a baba ellátása során is partnerként, türelmesen és odaadóan kezelt.

2 dolgot emelnék ki különösen, ami a szülést övező általános félelmekkel-tapasztalatokkal teljes mértékben szembemenő szakmai elvekről tesz tanúbizonyságot és teszi különösen értékessé a szolgáltatást szerintem: Bokor doktor szülésvezetési módszere a korábbi tapasztalatomhoz képest számomra abszolút új volt, és azt elmondhatom, hogy gyorsabb és hatékonyabb.

A csecsemőgondozásért felelős nővérek szemlélete szintén példaértékű: ők ajánlották, hogy szívesen vigyáznának a szülést követően a kisfiamra addig, ameddig nem kezdene sírni. Amint ez a helyzet előállna, behoznák nekem. Nem adnának neki a távollétemben plusz tápszert (bevett szokás a cukros tea, cumi, stb hogy aludjon pár órát), ha édesanyjaként nem kérem kifejezetten ezt, és akkor is én adhatnám. Ez a nyílt kommunikáció a baba gondozásánál, ellátásánál kifejezetten hiánypótló – igazi partneri viszony. …

Név szerint tudnám sorolni, hogy ki hogyan segített, de érvényét veszti, hiszen túlzás nélkül mondhatom, hogy az ellátásomban résztvevő összes személy (legalább 20 különbözővel találkoztam a folyamat során) rendkívül segítőkész, és figyelmes volt- méééééég a takarítónéni is, akinek lelkiismeretessége is ritka kincs.

Mi nagyon elégedettek voltunk, minden nap hálás vagyok azért, hogy minden ilyen mértékben rendben volt.

Örömmel és megnyugvással ajánlom mind ismeretlennek, mind ismerősnek 🙂

Sok ilyen véleményt kívánok a továbbiakban is a szolgáltatásra vonatkozóan.”

ANETT
2022.12.15.

„MINDENKINEK SZÍVESEN AJÁNLOM A SZOLGÁLTATÁSUKAT”

„Kedves Medicover Szülészet!

Nagyon köszönjük a magas színvonalú ellátást.
Friss apukaként fontos volt, hogy mindenről tájékozott legyek és tudjak tanulni a csecsemős nővérektől. Így már otthon könnyedén tudtam segíteni feleségemnek. Kiemelném Gyöngyvér és Tímea munkáját nagyon köszönünk mindent.
Leendő apukáknak javaslom, hogy a szülésnél és a Kórházban töltött éjszakákon is legyenek bent. Megnyugvást és támogatást tudnak adni ezen a gyönyörű és nehéz időszakon. Kisbabánk egészségesen megszületett és már 1 hónaposak vagyunk.
Mindenkinek szívesen ajánlom a szolgáltatásukat.

Köszönünk mindent és sok boldogságot a többi családnak is.”

BERTALAN
2022.11.14.

„AZ ITT ELTÖLTÖTT KÉT NAP (…) EGY CSODA VOLT!”

„Minden percét imádtam az itt töltött 2 napnak! Kislányunk érkezése legfőképp, de az itt eltöltött két nap és a császármetszés is egy csoda volt! Minden percét ugyanígy csinálnám! Bokor Doktor Úr és Gál Doktor Úr a legemberségesebb, legprofibb orvosok akikkel valaha találkoztam, Bernadett szülésznővel együtt. Órákig tudnám a kórház színvonalàt, légkörét a dolgozók kedvességét és tudását magasztalni, de inkább ajánlom tiszta szívből Mindenkinek!”

ZITA
2022.11.07.

„VALÓBAN FONTOS SZÁMÁRA AZ ÉRKEZŐ ÉLET FOGADÁSA”

„Életem legcsodásabb 7 órája volt és Dr. Bokor András mindig minden apró lépésről tájékoztatott. A vajúdási és kitolási szakban pedig közérthetően mesélte el mit hogyan kell elképzelnem és mi után mi következik.

Kedvessége és humánus hozzáállásának köszönhetően végig azt éreztem, hogy valóban fontos számára az érkező élet fogadása.

A szülés indítástól kezdve az esti nyugovóra térésig az aznap beosztott Arianna szülésznő volt velem. Kedvessége, támogató szavai sokat jelentettek nekem.

Nagyon sok szülés utáni tanáccsal látott el.

Köszönöm még Zsókának és P. Viktóriának a bátorító szavakat és a csecsemő ápoló hölgynek Emesének is, hogy zaklathattam minden kérdésemmel.”

HANNA
2022.10.03.

„AZ ÖSSZES ALKALMAZOTT NAGYON KEDVES ÉS UDVARIAS VOLT”

„Császármetszésem volt itt, minden rendben volt, az orvosok, a nővérek, az adminisztrációs csapat és az összes alkalmazott nagyon kedves és udvarias volt.”

HADJER
2022.10.02.

„LÁTSZIK, HOGY NAGYON JÓ CSAPATMUNKA VAN A KÓRHÁZ DOLGOZÓI KÖZÖTT!”

„Úgy döntöttünk a férjemmel, hogy második gyermekünket itt fogom megszülni. A lehető legjobb döntés volt, semmi negatívumot nem tudok mondani! Minden orvos, szülésznő, csecsemős nagyon nagyon kedves és segítőkész! Szülés alatt is végig biztattak, segítettek, tájékoztattak, hogy hogy haladunk! Utána a 2 nap olyan volt a kórházban, mint egy hotelben! Nagyon nagyon köszönjük a segítőkészséget, és figyelmességet, amit kaptunk! Látszik, hogy nagyon jó csapatmunka van a kórház dolgozói között! Harmadik gyermekünket is itt szeretném majd szülni! Csak ajánlani tudom minden kismamának!”

ALMA
2022.10.01.

„NYUGODT ÉS MEGHITT KÉT NAPOT TÖLTÖTTÜNK OTT”

„Augusztus elején született kisfiam a Medicoverben. Ruzicska doktor Úr szakmai profizmusának köszönhetően 20 órás vajúdás után, természetes úton tudtam megszülni 4060 grammos és 60 cm-es kisfiam, melyért örök hálával tartozom neki. Minden itt dolgozó kedvessége és szakmai hozzáállása példa értékű, bár minden kórházi élmény ilyen lenne. Nyugodt és meghitt két napot töltöttünk ott, minden segítséget megkapva, köszönet érte!”

SZILVIA
2022.09.30.

„MINDENKI KEDVES ÉS SEGÍTŐKÉSZ, LEGKÖZELEBB SEM MENNÉK MÁSHOVA.”

EDINA
2022.09.22.

„NAGYON CSALÁDIAS ÉS BIZTONSÁGOS LÉGKÖRT TEREMTETTEK”

„Augusztus elején szültem a Medicover szülészeten programozott császárral. Nagyon féltem a műtéttől, de a műtős személyzetnek hála ez az érzésem hamar elmúlt. Nagyon családias és biztonságos légkört teremtettek, végig beszéltek hozzám és tájékoztattak mi fog és éppen mi az ami történik, ami nekem rengeteget segített. Ez úton is hála és köszönet Nekik érte! Ugyan ezzel a kedvességgel és odafigyeléssel találkoztam az osztályra kerülés után is. Nagyon sok segítséget kaptam a kezdeti lépésekben mindenkitől, legyen az a műtét utáni első lépések vagy a szoptatás. Nagyon hálás vagyok mindenkinek aki ebben a két napban segített nekem, rengeteg erőt kaptam Tőlük! Ruzicska Doktor Úrnak pedig külön köszönet mindenért, nélküle nem lett volna ilyen felhőtlen sem a babavárás sem a császármetszésem!”

KRISZTINA
2022.09.15.

„SEGÍTETTEK MEGTANÍTANI A KEZDETI LÉPÉSEKET EGY ELSŐ GYEREKES ANYUKÁNAK”

„Júliusban született a Medicover szülészetén a kislányom. A hely maximálisan felszerelt, semmiben nem szenvedtünk hiányt. Minden ott dolgozónak hálával tartozom. A szülésznőknek, amiért végig mellettem voltak, nem csak a vajúdás alatt, hanem a benttartózkodásunk alatt is. Az orvosoknak és a teljes császáros személyzetnek, akik a műtét alatt végig segítettek és támogattak, a csecsemős lányoknak, akik nagy szeretettel gondozták a kisbabám, és segítettek megtanítani a kezdeti lépéseket egy első gyerekes anyukának.”

EVELIN
2022.08.25.

„KÖVETKEZŐ GYERMEKÜNKET IS ITT SZERETNÉNK VILÁGRA HOZNI”

„A várandósgondozásom is a Medicovernél történt, nagyon meg voltunk elégedve, így nem volt kérdés számunkra, hogy itt szeretnénk világra hozni kisfiunkat, mikor megtudtuk, hogy megnyílik a szülészet. A szülőszoba nagyon jól felszerelt, lehetőség van több féle vajúdásra is, a szobák tiszták és kényelmesek. A teljes személyzetnek hálával tartozunk, hiszen végig mellettünk volt egy szülésznő, aki folyamatosan nézte az értékeimet, valamint a babáét és tájékoztattak minden következő lépésről és a lehetőségeinkről. Mind az orvosunk és mind a szülésznők, csecsemős nővérek nagy tudással és szakértelemmel rendelkeznek, sokat segítettek a kórházban eltöltött napok során és mindig számíthattam rájuk. Külön köszönet illeti Nyilas doktor urat és Andrea szülésznőt, akik segítettek világra hozni természetes úton a kisfiunkat. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Medicover szülészetet és biztosak vagyunk benne, hogy következő gyermekünket is itt szeretnénk világra hozni.”

BOGLÁRKA
2022.08.17.

„A KÖRNYEZET EURÓPAI SZINTŰ”

„Elképesztő kedvesség, türelem, rugalmasság, szakmai tapasztalat és még sorolhatnám. Egyszerűen, ha van tökéletes hely ahol szülni szeretne az ember az itt van. A környezet európai szintű, a hozzállás meg leírhatatlan, legyen szó orvosról, szülészről, ápolóról vagy bármilyen itt dolgozóról. Úgy éreztük magunkat, mintha egy kis családban lennénk. Figyeltek ránk, mindenben készségesen segítettek, elmagyarázták, megmutatták. Ezt minden alakalommal olyan kedveséggel, hogy az ember haza sem akart jönni. Külön köszönet Telek doktornak az odafigyelésért és Zsókának a szülésznőnek aki egész éjjel végig segítségünkre volt a legnehezebb órákban is. Férjemmel el is határoztuk, hogy a következő babánkat is itt szeretnénk megszülni. Reméljük, hogy a Medicover a jövőben is ilyen figyelmet fordít majd a szülészeten dolgozók válogatásán, mert a jelenlegi csapatuk csodálatos.”

KRISZTINA
2022.08.12.

„MINDENKÉPPEN ELNYERTÉK BIZALMUNKAT, HOGY MÉG VISSZATÉRJÜNK”

„Nagyon figyelmes személyzet. Minden téren lenyűgöztek minket. Köszönjük szépen, hogy ilyen milőt teremtettek, ilyen kedvességgel segítették világra első kisbabánkat és segédkeztek minden téren amiben szükségünk volt. Egy cseppnyi hiányérzetünk sincs. Mindenképpen elnyerték bizalmunkat, hogy még visszatérjünk. 🙂 Nagyszerű csapattal dolgoznak minden itt dolgozót beleértve. Mindenkinek meleg szívvel tudom ajánlani a Medicover szülészetet.”

BALÁZS
2022.08.10.

„A LEHETŐ LEGJOBB VÁLASZTÁS VOLT”

„Nagyszerű intézmény. A lehető legjobb választás volt. Mindenki segítőkész, kedves és profi.”

GABRIELLA
2022.08.09.

„KÜLÖN ELŐNY, HOGY ITT NEM KELL ORVOST, SZÜLÉSZNŐT VÁLASZTANI”

„Második várandósságom utolsó heteiben döntöttem úgy, hogy ezennel egy másik magánklinikát választok, nem azt, ahol az első gyermekem született. A lehető legjobb döntésem volt, már az első látogatás alkalmával pozitív élménnyel távoztam. A szülészet nagyon szép lett, a légkör megnyugtató, a dolgozók segítőkészek, kedvesek, alaposak. Még úgy is nyugodt tudtam maradni, hogy sajnos a kislányom nem akart kibújni, így szülésindításra került sor, ami szerintem lelkileg megterhelőbb tud lenni, de tudtam, hogy itt jó kezekben leszek. Így is történt, az orvosnak, szülésznőnek nem tudok elég hálás lenni, nagyon profik voltak, a szülésznő végig mellettem volt, szinte a gondolataimban olvasott, az orvos profizmusának, határozottságának is köszönhetem, hogy nagyon gyorsan megszületett a kislányom. Mindenkinek nagyon ajánlom a klinikát. Szerintem az külön előny, hogy itt nem kell orvost, szülésznőt választani, szültem egy másik magánklinikán is, így látom a különbséget.”

TÜNDE
2022.08.08.

„VÉGIG BIZTONSÁGBAN ÉREZTEM A KISLÁNYOM ÉS MAGAM IS”

„Augusztus elején született a kislányunk a Medicover szülészetén. Maximálisan meg voltunk elégedve mind a szülészettel, mind az ott dolgozókkal és hozzáállásukkal. A vajúdás és a szülés sem zajlott zökkenőmentesen, azonban az orvosok és a szülésznők profi hozzáállásának köszönhetően érezhető volt, hogy mindent kézben tartanak és minden rendben lesz. A sürgősségi császármetszésben részt vevők előtt le a kalappal, az egész csapat nagyon profi és végig biztonságban éreztem a kislányom és magam is. A kórházban töltött napok során többször is ránk néztek a szülésznők és a csecsemőgondozók, akik készségesen segítettek bármilyen kérdés vagy probléma esetén, illetve segítettek a kezdeti lépésekben egy első gyermekes anyukának, ami az első napokban nagyon sokat tud számítani. A kislányunkat is rendszeresen megvizsgálták, hogy minden rendben van-e vele és minden szükséges tájékoztatást megkaptunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek, mi nagyon meg voltunk elégedve a szülészettel.”

CSILLA
2022.08.07.

„MINDENKINEK NAGYON JÓ SZÍVVEL AJÁNLOM!”

„Mindenkinek nagyon jó szívvel ajánlom! Nagyon profi, kedves és empatikus csapat, le a kalappal mindenki előtt… Ruzicska Doktor Úrnak pedig külön köszönet és hála mindenért! ❤️🙏🏻”

JÓZSEF
2022.08.06.

„EGY HELY, AHOL TÉNYLEG FIGYELNEK RÁD!”

„Rossz kórházi élmények miatt választottam a Medicover szülészeti csomagját, ami a legjobb döntés volt amit tehettem.

Kedves Medicover szülészeti csapata, ezúton is szeretném megköszönni Mindenkinek a profizmusát, kedvességét, megértésüket, türelmüket (külön köszönet Timinek és Katának a csecsemős nővéreknek a sok segítséget). Remélem ez az üzenet eljut hozzatok 🙂

Egy hely, ahol tényleg figyelnek Rád!”

BERNADETT
2022.07.30.

„SZÍVBŐL AJÁNLJUK A MEDICOVERT”

„Első gyermekünk érkezését várva azon gondolkodtunk, hogy melyik kórház lenne a megfelelő mindkettőnknek. Az állami ellátást szinte azonnal kizártuk. A magánkórházak között keresgetve találtunk rá a Medicover szülészetére. Már az első telefonos beszélgetés is olyan bizalmat ébresztett bennünk, hogy úgy döntöttünk itt szeretnénk a szülés előtti vizsgálatokat és a szülést is. A lehető legjobb döntést hoztuk. Minden vizsgálatnál egyre nagyobb lett a bizalmunk, köszönhetően a barátságos fogadtatásnak, és a mindig mosolygó, és magasan képzett személyzetnek. A szülést így már nyugalommal vártuk. A kórházban mindenki segítőkész volt, és azon fáradozott, hogy mindenkinek a legjobb legyen. A szoba jól felszerelt és kényelmes. Rengeteg segítséget, tanácsot kaptunk mind a szülés előtt és után is. Örömmel gondolunk az itt töltött időre. Köszönünk mindent az orvosoknak, szülésznőknek és nővéreknek. Szívből ajánljuk a Medicovert.”

ALÍZ
2022.07.26.

„SZAKMAILAG KIVÁLÓ ORVOSI, SZÜLÉSZNŐI, CSECSEMŐS GÁRDA”

„Életünk egyik legjobb döntése volt itt szülni. Maximálisan pozitív élmény volt, nagyon kedves, figyelmes, és szakmailag kiváló orvosi, szülésznői, csecsemős gárda. Mindent köszönünk!”

VERONIKA
2022.07.23.

„SZAKÉRTELMÜKKEL ÉS ODAFIGYELÉSÜKKEL SZÉPPÉ TETTÉK A SZÜLÉST”

„Terhesgondozásra is a Medicover kórházba jártam, így nagyon örültem amikor megtudtam, hogy végre megnyílt a szülészet is. A várandósgondozás során is nagyon elégedett voltam az ellátással, a szülészeten pedig ugyanezzel az odaadással és profizmussal találkoztam. Volt szerencsém első gyermekemet a Medicover szülészetén világra hozni. A szülés maga jó élmény volt. A teljes személyzet leste minden lélegzetvételemet. Nagy segítség volt, hogy az orvosom mindenről tájékoztatott, hogy épp mennyire haladt előre a vajúdás és hogy milyen beavatkozásokat javasol, hogy segítse a dolgunkat. A szülésznők pedig folyamatosan hasznos tanácsokkal láttak el, hogy hogyan tudom könnyebbé tenni a vajúdást. Külön köszönet mindenkinek azért, hogy szakértelmükkel és odafigyelésükkel széppé tették a szülést. A szülőszoba nagyon jól felszerelt, van lehetőség zuhanyozni, kádban vajúdni és állítható ágy is van, ami igazán kényelmes. A kórházban töltött napok során is hasonló szakértelemmel és odafigyeléssel találkoztam. Az ápolónők, a csecsemőgondozók és a gyermekorvosok is lesték minden mozdulatunkat és igyekeztek mindig segítségünkre lenni éjjel-nappal, akár szoptatással, akár a gyermek ellátásával kapcsolatos kérdéseink voltak. Köszönünk mindent!”

ANIKÓ
2022.07.22.

„KEDVES SZAVAKKAL TÁMOGATTAK, AMI RENDKÍVÜL MEGNYUGTATÓ ÉRZÉS VOLT”

„Nem tudok elég hálás lenni a Medicover szülészeti osztályán dolgozóknak! Nekik köszönhetem ezt a pozitív szülés élményt, amelyre mai napig szívesen gondolok! Az osztály újonnan alakult, letisztult, jól felszerelt a szobák vannak. Az ellátással maximálisan elégedett voltam. Szülés közben bátorítottak, kedves szavakkal támogattak, ami rendkívül megnyugtató érzés volt, nagyon sokat számított! Szülés után is rám néztek, többször érdeklődtek, hogy vagyok. A doktoroktól, szülésznőktől és a csecsemősöktől is nyugodtan lehetett kérdezni és minden kérdésre kaptam választ. Csak ajánlani tudom az intézetet! Mindent nagyon köszönök/köszönünk!”

FANNI
2022.07.21.

„ÉLETEM EGYIK LEGJOBB DÖNTÉSE VOLT”

„Második gyermekemmel való várandóságom alatt sokat töprengtem a kórházakat illetően. A 39. héten végül arra az elhatározásra jutottam, hogy állami intézmény helyett a Medicovert választom. Életem egyik legjobb döntése volt. Nem aggódtam semmin és nem is kellett, mint utóbb kiderült. A terminushoz képest 1 nappal később csodás körülmények között, fantasztikus emberek támogatásával megszületett a kisfiam. Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy maga a szülőszoba és a kórházi szoba is csodaszép és jól felszerelt. Kiváló szakemberek teszik lehetővé, hogy a szülés nyugodt, háborítatlan körülmények között, biztonságban történjen. Mind az orvosok szuperkedvesek és profik, mind pedig a szülésznők és az ápolók is. A szülést követő 3 napban bármikor számíthat az ember a segítségükre, ők rögtön ott teremnek és készséggel állnak rendelkezésre. A csecsemősök is kivételes emberek: mintha a saját babájukat dédelgetnék, gondoznák. Anyát is segítik mindenben, legyen szó szoptatási tanácsokról, konkrét pozíciók kipróbálásáról, ebben való támogatásról, vagy épp ha egy kis pihenésre vágyik anya. A gyermekorvosok előtt is le a kalappal! Külön köszönet Ruzicska doktornak, Zsókának, Katinak, Ildinek és Timinek! ☺️”

DÓRA
2022.07.18.

„CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK!”

„Én itt szültem, és le a kalappal a kórház előtt! Nagyon megszenvedtem (12 órát vajúdtam, már majdnem császár lett) , de a szülésznő és a többi kolléga mind nagyon nagyon kedves, és tapasztalt volt! Ha nem itt szülök, talán ki sem bírtam volna ezt a „rossz” élményt. Csak ajánlani tudom mindenkinek! A babával is olyan kedvesek voltak hogy el sem tudom mondani! A hely szuper, a szoba nagyon gyönyörű, mintha egy szállodában lettem volna! Az ár is teljesen korrekt! A koszt is nagyon finom volt:) Köszönöm nekik, hogy segítettek világra hozni a kislányomat !! ❤️”

JUDIT
2022.06.17.

„AZON FÁRADOZNAK, HOGY LÉLEKKEL TÖLTSÉK MEG A VONZÓ KÜLSŐSÉGEKET”

„Természetesen szép és kényelmes a szoba, pompás az ellátás. Minden szobában van babamérleg és minden újszülöttnek jut légzésfigyelő. De nem ezért jó a Medicovernél szülni. Sokkal inkább azért jó oda menni, mert az ott dolgozók mind azon fáradoznak, hogy lélekkel töltsék meg a vonzó külsőségeket.

Rövid benttartózkodásunk alatt mindenki, akivel csak találkoztunk hozzájárult ahhoz, hogy ne csupán szakszerű és korrekt ellátásban legyen részünk, hanem emberséges, támogató légkör vegyen körül minket. Illő volna itt név szerint felsorolni mindenkit, de mégis szükségtelen, mert úgy hisszük, néhány nappal előbb, vagy később, ugyanilyen odaadó kollégákkal találkoztunk volna.

Hálásak vagyunk minden segítségért, amit ahhoz kaptunk, hogy mi magunk is a lényegen tudjuk tartani a fókuszt: az újszülöttünkön. Itt a csapat minden tagja azon munkálkodik, hogy a hozzájuk fordulók megtapasztalják egységes tudásukat arról, hogy szülni és megszületni egy életre szóló élmény. Mindent nagyon köszönünk!”

ANNA
2022.06.14.

„MINDENKI VÉGTELENÜL PROFIN ÉS KEDVESEN ÁLLT HOZZÁM”

„Az elsődleges szempont számomra a biztonság volt a második kisfiam születésénél (medencevégű fekvés lábtartással, illetve gesztációs diabétesz). Több körös konzultáció után műtétet javasolt a gárda, ebben maradtunk. A nagy napon mindenki végtelenül profin és kedvesen állt hozzám, pedig nem voltam a legjobb formámban, csak halványan sejtettem, hogy mi vár ránk…a császármetszés senkinek sem gyerekjáték: anya, baba, szülészeti csapat, apa – mindenkinek kihívás, hiába „rutin beavatkozás”. Mindenki beletette a magáét. Elképesztő volt látni a tempót, a rutint és a profizmust. Babó sajnos kis ellátásra szorult, így csak néhány óra múlva tudtunk először érdemben találkozni, de a csecsemős nővéreknek hála, hamar megkapta az első adag anyatejet, és jelentem, azóta is nagy cucligép, semmilyen gondunk nincs a szoptatással, pedig ettől féltem tán leginkább a műtéttel kapcsolatosan. Folyamatosan figyeltek ránk, segítettek mindenben, amíg visszatért a mozgási képességem (utána is volt gondoskodás részükről, de már megpróbáltam önállóan is boldogulni:)).

Mindenki udvariasan, türelemmel és kedvességgel fordult felénk (szülésznők, orvosok, nővérek). Sokat jelentett!

A helyről: minden csillivilli új, az ágy kényelmes, a kapott étel finom. Az egy ágyas szoba nyugalmát nagyra értékeltem (főleg már otthonról:D).

Összességében: jönnék legközelebb is:)”

DOMINIKA
2022.06.11.

„KIVÁLÓ KÓRHÁZ ÉS SZAKEMBEREK”

„A 4. emelet bejárati ajtó átlépésekor kedves és udvarias hölgyek fogadnak, és bátran kimondom, teljesen együttérző és segítőkész személyzet körülvett minket az elejétől fogva. Az orvosok és nővérek nagyon szakszerű és alapos ellátásban részesítettek, mindenben odafigyeltek és segítőkészek voltak. A szülésnél egy fiatal, de határozott és szakmailag magabiztos doktornő segített világgá hozni a kisbabát, a nővérek anyai gondoskodással mindig mellettünk voltak és nyugalmat biztosítottak. A gyerekorvosok állandó megfigyelés alatt tartottak kicsit és mindenre odafigyeltek. Igazan megmondhatom, hogy teljesen elégedettek vagyunk a megkapott ellátásért, kiváló kórház és szakemberek. Köszönjük mindent!”

SVETLANA
2022.06.07.