Skip to content Skip to footer

A Medicoverről mondták

„A mai napon első osztályú ellátást kaptam”

„A mai napon első osztályú ellátást kaptam, profi szervezésben, szakmai hozzáértéssel, mindezt pedig maximális EMBERSÉGGEL kísérve. Ha lehet ilyet mondani, életem legjobb kórházi élménye volt! :)”

BALÁZS
2022.08.29.

„Ajánlom mindenkinek, aki színvonalas ellátást szeretne”

„A Lányom és én is megtapasztaltuk a Medicover Kórház, Klinika szolgáltatásait. Ajánlom mindenkinek, aki színvonalas ellátást szeretne. Köszönet a dolgozóknak – orvosok, nővérek, esetmenedzserek stb. -, akik szaktudásukkal, kedvességükkel és odafigyelésükkel segítették gyógyulásunkat.”

ERIKA
2022.08.22.

„HÁLA ÉS KÖSZÖNET”

„Csak hálát és köszönetet tudok mondani a segítőkész, gyors és kedves hozzáállásért. Legjobb hely, ha orvosi segítségre van szükség!”

VIKTÓRIA
2022.02.16.

„SZÍNVONALAS SZOLGÁLTATÁS”

„Csak ajánlani tudom a kórházat, aki színvonalas szolgáltatást szeretne, az ne menjen máshová. Kiváló orvos team, kedves és segítőkész nővérek.”

IZABELLA
2022.02.12.

„MEGSZŰNT AZ ORVOSOKTÓL VALÓ „FÉLELMEM”

„Mindenki nagyon kedves és megértő volt velem. Mondhatni megszűnt az orvosoktól való „félelmem”. És meglepő, hogy mindenki nagyon segítőkész.”

NÓRA
2020.02.06.

„NAGYON FELKÉSZÜLT SZEMÉLYZET”

„Nagyon modern, jól felszerelt, segítőkész, nagyon felkészült személyzettel, orvosokkal.”

VIKTÓRIA
2019.08.16.

„GYORS, PROFESSZIONÁLIS HOZZÁÁLLÁS”

„Nagyon szeretem a Medicover gyors, professzionális hozzáállását, érthetőségét, segítőkészségét. A tisztaság és szép környezet is fontos szempont. További jó munkát kívánok!”

PÁLMA
2019.06.02.

„EMBERSÉGES, PONTOS, FIGYELMES”

„Elégedett vagyok. Emberséges, pontos, figyelmes ellátás. Megnyugtató körülmények. Köszönöm!”

TÜNDE
2019.05.08.

„NAGYON ELÉGEDETT VAGYOK”

„Minden alkalommal teljes körű ellátást kapok. Az orvosok, ápolók és recepciósok mindig kedvesek, segítőkészek, minden szükséges információk megkapok. Nagyon elégedett vagyok az itt nyújtott szolgáltatásokkal.”

ZSÓFIA
2019.03.10.

„MAXIMÁLIS SZAKMAI TUDÁS”

„Maximális tisztaság, kényelem, pontosság, felkészültség és maximális szakmai tudás a szakemberek részéről. Sokkal több, mint amit az ember előre gondol róla. Köszönöm.”

CECÍLIA
2019.01.22.

„NAGYSZERŰ, TÜNDÉRI SZAKEMBER”

„Nagyon meg vagyok elégedve mindennel! Orvosom kiváló szakember és emberileg is csodálatos!! Az én nővérkém, az első perctől kezdve tartotta bennem a lelket, törődött velem! Nagyszerű, tündéri szakember. Köszönöm!”

ÉVA
2018.07.07.