Skip to content Skip to footer

A Medicoverről mondták

Viktória

2022. február

„Hála és köszönet”

„Csak hálát és köszönetet tudok mondani a segítőkész, gyors és kedves hozzáállásért. Legjobb hely, ha orvosi segítségre van szükség!”

Izabella

2022. február

„Színvonalas szolgáltatás”

„Csak ajánlani tudom a kórházat, aki színvonalas szolgáltatást szeretne, az ne menjen máshová. Kiváló orvos team, kedves és segítőkész nővérek.”

Nóra

2020. február

„Megszűnt az orvosoktól való „félelmem””

„Mindenki nagyon kedves és megértő volt velem. Mondhatni megszűnt az orvosoktól való „félelmem”. És meglepő, hogy mindenki nagyon segítőkész.”

Viktória

2019. augusztus

„Nagyon felkészült személyzet”

„Nagyon modern, jól felszerelt, segítőkész, nagyon felkészült személyzettel, orvosokkal.”

Pálma

2019. június

„Gyors, professzionális hozzáállás”

„Nagyon szeretem a Medicover gyors, professzionális hozzáállását, érthetőségét, segítőkészségét. A tisztaság és szép környezet is fontos szempont. További jó munkát kívánok!”

Tünde

2019. május

„Emberséges, pontos, figyelmes”

„Elégedett vagyok. Emberséges, pontos, figyelmes ellátás. Megnyugtató körülmények. Köszönöm!”

Zsófia

2019. március

„Nagyon elégedett vagyok”

„Minden alkalommal teljes körű ellátást kapok. Az orvosok, ápolók és recepciósok mindig kedvesek, segítőkészek, minden szükséges információk megkapok. Nagyon elégedett vagyok az itt nyújtott szolgáltatásokkal.”

Cecília

2019. január

„Maximális szakmai tudás”

„Maximális tisztaság, kényelem, pontosság, felkészültség és maximális szakmai tudás a szakemberek részéről. Sokkal több, mint amit az ember előre gondol róla. Köszönöm.”

Éva

2018. július

„Nagyszerű, tündéri szakember”

„Nagyon meg vagyok elégedve mindennel! Orvosom kiváló szakember és emberileg is csodálatos!! Az én nővérkém, az első perctől kezdve tartotta bennem a lelket, törődött velem! Nagyszerű, tündéri szakember. Köszönöm!