Skip to content Skip to footer

Rólunk

Egy nő életének az egyik legkülönlegesebb, legmeghatározóbb eseménye a szülés, így nem csoda, hogy ilyenkor a leendő édesanyák mindenből a lehető legjobbat szeretnék biztosítani születendő gyermekük számára. A Medicover Szülészeten célunk, hogy a kismamákat a legmagasabb színvonal mellett segítsük hozzá ehhez a vágyukhoz. Csapatunk teljes odaadással és osztatlan figyelemmel gondoskodik pácienseinkről a családbővítés minden egyes szakaszában, a babatervezéstől kezdve a terhességen át egészen a szülés pillanatáig.

A Medicoverről

A Medicover cégcsoport Közép-Kelet-Európa vezető magán- és egészségügyi szolgáltatója. 1998 óta vagyunk jelen a magyar magánegészségügyi piacon, és jelenleg több mint 400 000 ügyfél veszi igénybe az országos szinten elérhető, magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásainkat.

Klinikáinkon országszerte 40 szakágban kínálunk magas szintű szakorvosi ellátást, legyen szó a panaszok komplex kivizsgálásáról, általános egészségi állapotfelmérésről, labor-, illetve diagnosztikai vizsgálatokról, műtétekről, fekvőbeteg-ellátásról, szűrésről vagy tanácsadásról.

A Medicover 2003-ban létrehozta Egészségbiztosítóját, így magán egészségügyi szolgáltatóként és egészségbiztosítóként is Ügyfeleink rendelkezésére állunk, 2021-ben pedig két gyógyszertárunkat is megnyitottuk (Medicover Kórház Gyógyszertár és Medicover Eiffel Gyógyszertár).

Miért a Medicover Szülészet?
  • Nemzetközi múlt és több mint két évtizedes hazai tapasztalat
  • Stabil intézményi háttér és egy felkészült, elkötelezett szakemberekből álló csapat
  • Egyedi igények esetén lehetőség van további speciális vizsgálatok elvégzésére is
  • Szigorú szakmai előírások és Medicover minőségi standardek
  • Konzultációs alkalmak neonatológus szakorvossal, szülésznővel és csecsemőápolóval
  • Teljeskörű várandósgondozási és szülészeti ellátás exkluzív és nyugodt környezetben
Girl in a jacket
close-link