Skip to content Skip to footer

„Két hete született első gyermekem a Medicover Szülészetén. Maga a szülés és a kórházi napok is teljes mértékben jó élményként rögzültek, annak ellenére, hogy hosszúra nyúlt a vajúdás, este 11-kor folyt el a magzatvíz és másnap 21 órakor született meg a kislányom. A vajúdás során mindenben támogattak, minden a beleegyezésemmel történt, sosem fog kiderülni, mi lett volna, ha nem itt szülök, de akkor úgy éreztem, máshol ezt nem tudtam volna végigvinni. A Deluxe csomagot választottuk, így a párom is végig velünk lehetett, a szülőszobán mindennek részese volt, sehonnan sem küldték el vagy éreztették, hogy rá ez ne tartozna, valamint a kórházi napokban is óriási segítséget nyújtott számomra, mivel a vajúdás annyi energiát elvett tőlem, hogy nélküle a szoptatás sem valósulhatott volna meg.

Köszönöm mindenkinek, aki a szülésemet segítette, hogy ilyen szülésélményben lehessen részem!
A szülés során közreműködő egész stáb profi volt, szeretnék köszönetet mondani nekik! Külön kiemelném Bornyász Noémi szülésznőt, aki az aranyóra után hajnalig takarított és legalább 3 órán át ápolgatott engem, amíg lábra nem álltam, talán ez volt a legnehezebb része az egésznek, csodás érzés volt, hogy ennyire lelkiismeretesen végezte a munkáját!

Összességében teljesen meg voltunk elégedve a szolgáltatással. Ha újra választanom kellene, ismét a Medicovert választanám!”