Skip to content Skip to footer

Szülésznő

Stanzel Anna Réka

Egészen kislány korom óta szülésznő akartam lenni, mert teljesen elbűvölt minden a szüléssel kapcsolatban. Így a középiskolából egyenes utam vezetett az Egészségügyi Főiskolára.

Az élet úgy hozta, hogy azonnal kiköltöztem Londonba miután végeztem 2007-ben, és honosítás után el is tudtam kezdeni dolgozni egy kivételesen magas forgalmú állami szülészeten. Ebben érdekes tapasztalat volt, hogy nagyon magas rizikójú kismamákkal dolgoztunk a szülőszobán, így rengeteg kórképpel és komplikációval találkoztam, viszont ezzel párhuzamosan tudtam dolgozni „Birth centre”-ben is (bábaszülőszoba/születés otthon), ahol pedig teljesen önállóan, orvos nélkül kísértük alacsony rizikójú kismamák szülését. Volt lehetőségem dolgozni a Lindo Wing-en, ami a kórházunk magánkórháza, Katalin hercegné is itt szült.

Nagyon élvezek önállóan, a normalitást támogatva dolgozni, de kifejezetten öröm számomra, ha egy szükségesen medikális szülésbe, ahol lehet normalitást csempészhetek egy kismamának.

11 év szakmai munka után költöztem haza és született nekem is egy kislányom, majd 2022 júniusában kezdtem el a Medicover Szülészetén dolgozni.

Contact Form

    Leave a comment