Skip to content Skip to footer

„Ha egy szót kellene mondanom a szülészetről, azt hiszem, a HIVATÁS lenne az.. így, csupa nagy betűvel. A kórházban töltött 2-3 nap alatt megtapasztalhattam, mit is jelent, ha valaki szívvel-lélekkel csinálja a munkáját. Itt ugyanis mindenki ilyen. Én abban a szerencsés helyzetben lehettem, hogy az egész várandósgondozásom is itt zajlott, egészen a szüléssel bezárólag.

Köszönetemet szeretném kifejezni Bokor András doktor úrnak, aki végigkísérte a három trimesztert. Korrekt, egyenes, nyílt hozzáállásával soha nem maradt bennem kétség a vizsgálatok után.

Dr Molvarec Attilának, akinél a genetikai ultrahang vizsgálatokon voltam, és aki elképesztő szakmai tudásával és felkészültségével olyan biztonságérzetet adott, hogy tudtam, minden a legnagyobb rendben van a babával.

Nagyon hálás vagyok Fekete Ivett szülésznőnek, aki végig velem volt a szülés alatt. Aki nem engedte, hogy feladjam, pedig sokszor éreztem úgy, hogy nem leszek képes végigcsinálni.

Hálás köszönet Benei Barbara doktornőnek, aki levezette a szülést, és ellátott utána. És annak a tucatnyi embernek, akik a kitolásnál érkeztek. Ott már nem mindenkire emlékszem. 🙂 Végül pedig köszönöm a gyermekágyas osztály összes dolgozójának azt a két napot. A csecsemős nővéreknek, az ápolóknak, a takarító személyzetnek. Szállodában éreztem magam, és néha úgy vissza is mennék. 🙂 Egészen biztos, hogy a következő gyerekünket is itt szeretném megszülni.”

Leave a comment