Skip to content Skip to footer

„Tavaly novemberben derült ki, hogy várandós vagyok az első babámmal. Természetesen hatalmas volt az öröm. Az izgatott előkészületek során hamar felmerült a kérdés, hogy hol(!) és miként fog zajlani a várandósgondozás és később majd a szülés.

Alapos tájékozódás után tettük le a voksunkat a Medicover mellett. A döntésben az is szerepet játszott, hogy már volt pozitív tapasztalatunk az intézménnyel, illetve a nyílt napon elhangzottak is nagyon szimpatikusak voltak.

A várandósgondozás alatt az időpontegyeztetések nagyon gördülékenyek voltak és minden vizsgálat során kedves, türelmes(!) és alapos szakemberekkel találkoztam. A várandósgondozás alatt szerzett tapasztalat győzött meg arról, hogy szülni is a Medicoverben szeretnék.

Mi a legnagyobb szülészeti csomagot választottuk, mert fontos volt számunkra, hogy a férjem is végig bent tudjon velünk lenni (ami egy igazi áldás volt, hisz minden első „dolgot” együtt tudtuk megtapasztalni).

Összességében elmondhatom, hogy a szülésnél (is) minden doktor, szülésznő és csecsemős végletekig kedves és figyelmes volt. Külön szeretném hálámat kifejezni Bokor doktor úrnak és Ficsor Andrea szülésznőnek a végtelen türelmükért. :)”

Leave a comment