Skip to content Skip to footer

„Április 26-án szerda este 19:10-kor született meg a kisfiam a Medicoverben. Szeretném kifejezni a hálámat a pozitív szülésélményért, amiben részem lehetett.

Összességében nem volt egyszerű szülés, mert GDM miatt ballonos indításra volt szükség, illetve másnap nem igazán indultak be a fájások még kora délutánra sem. Ez lelkileg nagyon megviselt, de az az empátia és igyekezet, amit Kauker Beáta doktornő részéről tapasztaltunk, nagyon sokat jelentett. Nem szerettem volna császármetszést, így mindent megtett, hogy hüvelyi úton hozhassam világra Vincét. A kedvessége és a profizmusa beváltották a Medicoverhez fűzött reményeket. Már a várandósgondozás során is rendkívül alapos és segítőkész volt, telefonon keresett a labor eredményemmel kapcsolatban, nagyon szerencsésnek éreztük magunkat, hogy a szülést is ő kísérte végig. Este 7-kor volt műszakváltás, de ő még ott maradt mellettünk a kitolás alatt és csak 8 órakor köszönt el, mikor már össze is varrtak. Összességében a szülés lehetett volna traumatikus élmény is, mert nem ment könnyen, de hála a doktornőnek egész nap egy családias, megnyugtató közegben lehettünk és maximálisan biztonságban éreztük magunkat, így mindig jó érzéssel fogok visszagondolni a bent töltött időre.

Kauker doktornőn kívül szeretnék még név szerint kiemelni néhány kollégát, akiknek szintén nagyon hálásak vagyunk. Kovácsné Unger Zsuzsanna szülésznő volt velünk egész nap, a doktornőhöz hasonlóan ő is végtelen kedves volt, minden komfortot biztosított számomra és tartotta bennem a lelket. Az esti váltásban Zsóka szülésznő érkezett a kitolási szakaszra, ezt követően pedig még éjfélig velem volt, hogy meggyőződjön róla, hogy eláll a vérzésem. Segített rendbe tenni, de még a szoptatásban is segített. Éjszaka és másnap reggel is bejött még a szobámba, hogy megkérdezze, hogy vagyok, ez nagyon jól esett.

A csecsemőápolók közül Gyöngyvér és Ivett segített a szülés után, amire első gyermekes anyukaként nagy szükségem volt, majd csütörtök-pénteken Koselák Tímea foglalkozott velünk rengeteget, segített a mellretételben, fürdetésben, pelenkázásban, bármikor kérdésünk volt, azonnal jött. Jó volt látni, hogy mind ő, mind a többi csecsemős milyen szeretettel bánt a fiunkkal, mikor pihennem kellett, tudtam, hogy a legjobb kezekben lesz náluk.

Összességében hihetetlen pozitív tapasztalatunk volt a szülészettel, jó volt érezni, hogy mennyien szorítanak nekünk, hogy minden rendben legyen, még a takarítónőnek is mindig volt néhány kedves, bíztató szava a bent töltött idő alatt. A szülés másnapján bejöttek a szobámba, akik ott voltak a kitolásnál, még egyszer gratuláltak, érdeklődtek, hogy érzem magam. Jó volt megtapasztalni ezt a családias közeget, nagyon örülünk, hogy Önökkel szerződtünk, amit kaptunk, minden várakozásunkat felülmúlta. A második szülésemhez is a Medicovert választom majd.

Nagyon köszönjük ezeket a csodálatos első napokat, amiket családként bent töltöttünk Önöknél.”

Leave a comment