Skip to content Skip to footer

„A kislányunk úgy döntött, hogy ő szó szerint „kilép” a nagyvilágba, így programozott császármetszésre voltam kiírva május 25-re. Mivel a várandósság alatt egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy engem élből műteni fognak, így nagyon váratlanul ért a hír, mikor kiderült, hogy a kisasszony továbbra is tartja a medencevégű fekvést. Borzasztóan meg voltam ijedve a műtét gondolatától, mert ez volt az egyetlen dolog, amit sosem akartam.

Hála a Medicover mérhetetlenül kedves, emberséges és profi csapatának a császármetszés végül nem lett számomra tragikus élmény.
Ezúton szeretném megköszönni Bokor András doktor úrnak és Nagy Gábor doktor úrnak a kedvességet és a profizmust, Szeghy Szabolcs aneszteziológusnak, hogy végig tartotta bennem a lelket, és mindig elmondta éppen mi történik, mire számíthatok. Továbbá köszönöm a teljes műtős csapatnak, hogy végig nagyon kedvesek, figyelmesek és empatikusak voltak velem és ennek köszönhetően gyorsan elmúlt a műtét miatti félelmem is.

A szülésznők közül köszönök mindent Andreának, aki előkészített reggel a műtétre és Zsuzsannának, aki a műtét alatt is velünk volt. A gyermekágyas időszaknál pedig külön köszönet Ariannának és Noéminek a rengeteg kedvességért és segítségért, amit kaptam tőlük.
És végül a csecsemőápolók közül hálás köszönet Katának és Ivettnek mindenért, az odaadó figyelemért, kedvességért és segítségért, amit kaptunk tőlük az első időszakban, ami első gyermekes szülőként nekünk rengeteget jelentett.

A Medicovernek hála nagyon pozitív szülésélményben volt részünk, még így is, hogy császármetszésre került sor. Bárkivel találkoztunk, akár csak pár percre is a bent töltött idő alatt, mindenki végtelenül kedves volt, érdeklődött és gratulált.

Külön köszönet még Molvarec doktor úrnak, akinél a várandósgondozást csináltam végig és már akkoris tudtam, hogy nagyon jó kezekben vagyok.
Köszönöm az esetmenedzsereknek is, Barbarának, Dorottyának és Andreának a kedves és profi hozzáállást és a rengeteg segítséget!
Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogyha teheti, itt csinálja végig a várandósgondozást és a szülést is!

Egészen biztos, hogyha lesz később kistesó, akkor ugyanígy a Medicovert fogjuk választani!”

Leave a comment