Skip to content Skip to footer

„A feleségem és a saját nevemben is szeretnék köszönetet mondani a teljes Medicover csapatának az elmúlt 9 hónapnyi ellátásért. Hálásak vagyunk, hogy mind a várandósgondozás, mind a szülés stresszmentes volt, mivel mindig tudta a feleségem, hogy a lehető legjobb kezek között van. Csak szakmailag kompetens és emberileg empatikus orvosokkal, szülésznőkkel, és csecsemőápolókkal találkoztunk.

A várandósgondozás legnagyobb előnye azon túl, hogy modern környezetben és a legjobb orvosok támogatásával lehet végigcsinálni, az az hogy nem kell izgulni, hogy vajon mikor és mi lesz a következő vizsgálat, mivel mindig proaktívan keresik a kismamát, aki vele leegyeztetve kap időpontot.

A szülés során három fantasztikus hölgy segítette a feleségem, akik a szülőszobán olyan támogató légkört teremtettek, mintha otthon szülésben lenne részünk. Semmiben nem siettették, mindent az ő és a baba érdeke szerint javasoltak és csináltak. Bár sajnos a baba a fekvése miatt végül császárral jött a világra, a csapat a legvégsőkig elment, hogy sikerüljön természetes úton a szülés. A császár során a műtős csapat szintén nagyon empatikus orvosokból állt, feleségem azóta is hálával gondol az aneszteziológusra, aki végig tartotta benne a lelket.

Ha lesz következő és következőre is megengedhetjük magunknak, egészen biztosan a Medicovert fogjuk választani a teljes várandósságra. Hálásan köszönünk mindent!”

Leave a comment