Skip to content Skip to footer

„Január 18-án született meg a kisfiam a Medicover szülészetén, és csak szeretném ezúton is megköszönni az egész szülészeti csapatnak, hogy a profi és emberséges hozzáállásukkal az elkerülhetetlen fájdalmak ellenére egy abszolút pozitív élmény lehetett a szülésem. Nagyon sokat jelent, hogy ilyen jól indult a közös életünk első pár órája, napja.

Szeretném külön kiemelni Fantha Zsuzsa szülésznőt, aki egy igazi ajándék volt számomra, és azt hiszem, hogy nagyban neki köszönhető, hogy minden sérülés nélkül sikerült világra hoznom a babám, és a szülés után pár nappal már szinte semmi kellemetlenséget nem éreztem. Lelkileg és fizikailag is hatalmas segítséget nyújtott a vajúdás és a végső szakaszok során is, ha választhattam volna se kívánhattam volna jobb segítséget nála.

Szintén hatalmas támogatást kaptam a csecsemős nővérektől, kifejezetten attól a kedves, fiatal, hosszú barna hajú kolléganőtől, aki január 19-én volt az osztályon (és szégyenlem, de sajnos a kialvatlan agyammal elfelejtettem a nevét). Egy 24 órás műszak végén is olyan szeretettel és jókedvvel fordult hozzám és a babámhoz is, ami igazán tiszteletre méltó.

Hálás vagyok, hogy életem egyik legkiszolgáltatottabb helyzetében, és legintenzívebb fizikai megpróbáltatásom során olyan szakemberek vettek körül, akikkel végig biztonságban, támogatva és felemelve éreztem magam lelkileg és fizikailag egyaránt.

Köszönöm az egész csapatnak!”

Leave a comment