Skip to content Skip to footer

„Júliusban, a Medicoverben született meg a kislányom. Már a várandósgondozásom is itt zajlott. Esetmenedzserem fantasztikusan megszervezte a vizsgálataimat, mindig időben jelentkezett és nagyon segítőkész és kedves volt. Életem legembertpróbálóbb és legcsodásabb élménye volt a szülés, de Apuka végig bent lehetett velem mind a 4 napon minden vizsgálatnál és a szülőszobán is.

Ezúton is szeretném megköszönni a teljes szülészeti szakmai csapatnak a közreműködést és mérhetetlen segítséget, támogatást, amit kaptam az elmúlt 9 hónapban és a szülésnél egyaránt.

Külön köszönetet szeretnék mondani Jánosy Gábor doktor úrnak, aki végigvezetett a várandóságomon. Türelem, empátia, kedvesség és olyan mértékű biztonságérzetet adott nekem a doktor úr, hogy egy pillanatig nem aggódtam a 9 hónap alatt. Szintén külön köszönet Gál András doktor úrnak és Gombos Katalin szülésznőnek, aki végigcsinálták velem a vajúdást és éjszakát, támogatottak, bátorítottak, és igyekeztek komfortossá tenni a helyzetemet. Mérhetetlen hálával tartozom Bokor András doktor úrnak, aki világra segítette az én kis tündéremet. Itt szeretném kiemelni Tőke Arianna szülésznőt, aki a doktor úr mellett végig “fogta a kezem” a szülés alatt. Természetes úton gátvédelemmel született meg a kislányunk. A csecsemős nővérek mind nagyon türelmesek, kedvesek és nagyon de nagyon segítőkészek voltak, egy élmény volt tőlük megtanulni a gyermekgondozás alapjait, köszönöm❤️. Itt szintén kiemelném Árkocsovicsné Martinák Gyöngyvért, aki lehetővé tette, hogy a kislányom a nehézségek ellenére 100% anyatejes lehet. Ugyan nem tudok minden nevet felsorolni, akik részt vettek a szülésemnél bármilyen módon, de olyan szakmai csapat áll a Medicover szülészet hátterében, hogy bárkire rábíznám gondolkodás nélkül magam.

Egy szó, mint száz, szívből ajánlom a kórház szülészeti osztályát bárkinek! Nekem a legszebb 4 napot adták.

És egy biztos. A további gyermekeimet is itt szeretném a világra hozni. CSAK A MEDICOVER!!!❤️❤️❤️”

Leave a comment