Skip to content Skip to footer

„Az állami kórházban úgy kezdték, korosak vagyunk. A Medicoverben gratuláltak. Így kezdődött….

Várandóscsomagot fizettem. Kapcsolattartóim Dorottya és Barbara 🙂 Mindent nagyon köszönök! A sok segítséget, a kedvességet, empátiát, probléma megoldást és tényleg mindent! 🙂 Nélkületek elvesztem volna :)) A szülési csomagot már Andrea “intézte”. Vele kevesebb volt a kommunikáció -főleg, mert a kislányunk 2 héttel előbb érkezett. Viszont neki is mindent- mindent köszönök. 🙂 A vérvételen pedig szeretném megemlíteni Fruzsinát és Andreát. A terheléses vércukorvizsgálatnál és a többi vérvételnél is rendkívül precízek voltak és tartották bennem a lelket míg várakoznom kellett :))

Az orvosok….sok doktornál és doktornőnél jártam. Egytől egyig mindenki nagyon kedves, preciz és érthető volt. Külön szeretném kiemelni Dr. Kauker Beáta és Dr. Dékány Ágnes doktornőket. Az empátiájuk és kedvességük nekem sokat jelentett és ezen felül még körültekintőek és precízek is voltak 🙂 Köszönök nekik mindent és hálás vagyok nekik mindenért❤

Szertném megemlíteni a szülésznők közül Pannit, Zsókát és Nikolettet. Panni nagyon nagyon sok tanácsot adott a szüléssel és a babázással kapcsolatban, kedves volt és érthető. Azóta is minden nap eszembe jut:) Zsókának és Nikolettnek pedig köszönet a szülés közbeni sok-sok segítséget, empátiát és kedvességet.

És végül de nem utolsó sorban: Nagy-nagy köszönetem a csecsemős nővérkéknek akik nélkül most nem is tudom mi lenne velem! Azt a sok segítséget, információt, kedvességet, empátiát (amit jó esetben ilyenkor egy Anyukától kap egy új Anyuka…az én Anyukám sajnos ezt már nem élhette meg) Őtőlük megkaptam. Szeretném kiemelni itt Ritát, Emesét és Arianát. A kedvességük, segíteni akarásuk, tapasztalatuk…..és a minden is!!!!! Köszönöm Nektek!!

Mindent összevetve mindennel is tökéletesen elégedett voltam. Egyszerű volt minden: az időpontfoglalás, a bejelentkezés, a vizsgálatok időben zajlottak, várni max. 10 percet kellett egyszer-egyszer. Mindenki kedves, precíz és segítőkész volt! Csak ajánlani tudom és fogom is! Köszönöm szépen mindenkinek!❤”

Leave a comment