Skip to content Skip to footer

„Szeretném megosztani azt az örömhírt, miszerint Csongor kisfiam boldog és egészséges kisbaba, mostmár 6 hetes, 5,2 kg és 60 cm. A születés csodájának impozáns kivitelezésű helyszínéért és a kiváló ellátásért szeretném elsősorban kifejezni a hálámat, ugyanis a Medicover és szakembergárdája mind az előzetes vizsgálatok – mind pedig a szülési folyamat során hozzáállásában, együttműködésében, és a baba ellátása során is partnerként, türelmesen és odaadóan kezelt.

2 dolgot emelnék ki különösen, ami a szülést övező általános félelmekkel-tapasztalatokkal teljes mértékben szembemenő szakmai elvekről tesz tanúbizonyságot és teszi különösen értékessé a szolgáltatást szerintem: Bokor doktor szülésvezetési módszere a korábbi tapasztalatomhoz képest számomra abszolút új volt, és azt elmondhatom, hogy gyorsabb és hatékonyabb.

A csecsemőgondozásért felelős nővérek szemlélete szintén példaértékű: ők ajánlották, hogy szívesen vigyáznának a szülést követően a kisfiamra addig, ameddig nem kezdene sírni. Amint ez a helyzet előállna, behoznák nekem. Nem adnának neki a távollétemben plusz tápszert (bevett szokás a cukros tea, cumi, stb hogy aludjon pár órát), ha édesanyjaként nem kérem kifejezetten ezt, és akkor is én adhatnám. Ez a nyílt kommunikáció a baba gondozásánál, ellátásánál kifejezetten hiánypótló – igazi partneri viszony. …

Név szerint tudnám sorolni, hogy ki hogyan segített, de érvényét veszti, hiszen túlzás nélkül mondhatom, hogy az ellátásomban résztvevő összes személy (legalább 20 különbözővel találkoztam a folyamat során) rendkívül segítőkész, és figyelmes volt- méééééég a takarítónéni is, akinek lelkiismeretessége is ritka kincs.

Mi nagyon elégedettek voltunk, minden nap hálás vagyok azért, hogy minden ilyen mértékben rendben volt.

Örömmel és megnyugvással ajánlom mind ismeretlennek, mind ismerősnek 🙂

Sok ilyen véleményt kívánok a továbbiakban is a szolgáltatásra vonatkozóan.”

Leave a comment